Ecija Ivušić priznala koliko dana nije oprala kosu: Je li to odvratno?

Foto: Instagram

NAKON što su se mediji raspisali o plavuši s kojom je viđen bivši dečko Ecije Ivušić Nikola Pokrivač, čini se da bivša voditeljica ima drugih nedoumica.

Naime, na svom Instagram storyju Ecija je otkrila koliko dana nije oprala kosu i pitala fanove koliko je odvratno da još jedan dan ne opere kosu.

"Ako sam oprala kosu u srijedu navečer, napravila pletenice u petak, rasplela pletenice u ponedjeljak - Koliko je odvratno da još dan ne operem kosu? Dobra je", pitala je Ecija u svom storyju.

Bivša voditeljica provela je ljeto na Jadranu, a po povratku u Zagreb odlučila je uraditi balayage i osvježiti svoju frizuru. Inače, Ecija voli eksperimentirati s kosom pa se dosad farbala u crno i crveno, a jedno je vrijeme bila i platinasta plavuša, čega se također danas prisjetila.

Podsjećamo, Ecija je prošlog ljeta objavila da je u vezi s nogometašem Nikolom Pokrivačem, no ta je romansa potrajala samo dva mjeseca.

"Ne želim zvučati dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", napisala je tada Ecija uz fotku na kojoj se ona i Nikola strastveno ljube na plaži.

Pročitajte više