Ecija Ivušić završila na hitnoj: "Kupaonica je bila puna krvi, Ćorluka je slatkiš naspram mene"

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ posljednjih dana odmara, a čini se da joj višak slobodnog vremena nije donio ništa dobro. Tako barem sama tvrdi u opširnom postu na Instagramu kojim je ozbiljno zabrinula prijatelje i fanove, jer je stjecajem okolnosti završila na hitnoj pomoći, a umalo i šivanju.

"Eto mene s rozom perikom usred bijela dana. I ne, nisam kul, ekstravagantna ili poludjela. Ovdje je čisto iz praktičnih razloga. Naime, ispod perike izgledam otprilike ko Ćorluka na terenu s Turcima. Priča ide nekako ovako... Prethodnih dana sam previše razmišljala. I jela. I pila. Uglavnom bavila sam se svim onim guštima ili kaznama (kako se uzme) u kojima ljudi uživaju ili pate (kako se uzme), kad imaju na raspolaganju višak vremana", započela je Ecija svoju priču da zaključila da je, čini se "sloboda za nju nužno zlo", jer "najefikasnije i zdravije funkcionira u fazama kad je zatrpana obvezama".

Stoga je odlučila ipak se posvetiti trčanju i meditaciji, a nakon jutarnjeg već je u planu imala večernji trening.

"U međuvremenu sam se posvađala sama sa sobom u glavi, zaključivši da opet pretjerujem. Kako s opuštanjem, tako i s naporom. To je dovelo do ponovnog pretjeranog razmišljanja o krajnostima, sve dok moja glava nije podsvjesno odlučila počiniti "samoubojstvo" uz pomoć ruba kupaonskog ormarića. Sljedećeg čega se sjećam je nalikovalo nečem poput Carrie bloody prom scene. Detaljima vas neću gaditi, ali uglavnom, Čarli je bio slatkiš naspram mene. Hvala bogu Morana je stigla prije nego se hitna javila (tnx hitna). Hvala bogu pa je jedina pamtljiva drama nastala u trenutku kad su mi rekli da će mi morati !obrijati! dio glave da je zašiju. Hvala bogu i da sam uspjela iznuditi kompromis da umjesto brijanja i šavova nosim "sexy" mrežicu i tupfere, u zamjenu za duplo sporije zarastanje. Hvala bogu pa sam šeširdžija i postoje roze perike", našalila se ipak na kraju Ecija, a iz svega je izvukla idobru pouku.

"Postoji li bolja poruka za mene od one da ponekad treba i udariti glavom u zid? Nema ništa od previše razmišljanja. Život te vodi. Nečemu. Nekome. Tvome. Stvorenom baš za tebe. Mene je trenutno doveo do roze perike. Čim je se riješim, mijenjam je s ružičastim naočalama. I ne skidam ih", zaključila je.

Pročitajte više