Ecija Ojdanić bila na polumaratonu u Varaždinu: Počela sam psovati, zacrnilo mi se...

Foto: Instagram

ECIJA OJDANIĆ sudjelovala je na državnom prvenstvu u polumaratonu u Varaždinu. 

Glumica je na Instagramu podijelila svoje dojmove. Priznala je da utrka nije bila laka, ali odustajanje nije bila opcija za nju. Zbog velike vrućine utrka je, kaže, bila zahtjevna.

"Ono što se ne vidi na fotografijama je savezništvo moje kolegice trkačice sa startnim brojem 144. Najtežih 15-ak kilometara smo trčale u sličnom tempu, ona nekoliko koraka ispred mene. I to tijekom najteže dionice, između kukuruza, bez imalo hlada, na plus 30 stupnjeva.

Ušla sam u njen ritam, i tako me, potpuno nesvjesno, vukla kroz te najteže dionice. Nismo puno razgovarale, samo smo u tišini trčale, i borile se za svaki kilometar.

"Zacrnilo mi se..."

Negdje oko 16. kilometra počela sam psovati. I vrućinu, i sebe, i onda je i moja tiha suputnica počela psovati. I onda smo se počele smijati. I to je bila točka preokreta. Nismo ni dalje puno pričale, samo smo se tu i tamo bodrile. Ajmo, možeš ti to, ja njoj, pa ona meni. I tako sve do cilja.

Negdje oko 17 kilometra mi se zacrnilo i zamolila sam je da zove hitnu, ako padnem u nesvijest. Nisam pala u nesvijest. Uspjele smo doći do cilja, ona 19., ja 20. od svih žena sveukupno. I druga u kategoriji, s vremenom od 1:40:46. Personal best. To savezništvo ću pamtiti cijeli život", napisala je Ecija na Instagramu.

"Sve prepreke su preskočene. I jedino čega su sjećati je tuširanje nakon utrke. A ovu muku tijekom utrke, već sam zaboravila", zaključila je glumica.

Pročitajte više