Ecija Ojdanić proslavila 49. rođendan: Život je predivan i kad nas šamaraju gubici

Foto: Instagram

ECIJA OJDANIĆ nedavno je proslavila 49. rođendan.

Na Instagramu je objavila fotografije s proslave i zahvalila svojim prijateljima i obitelji koji su bili uz nju na poseban dan.

"Vi, prekrasni ljudi. S vama mogu cijelu noć biti budna i sanjati na nogama. Zaželjela sam pravi party i dobila ga. Zahvaljujući moćnoj gomilici mojih ljudi. Volim vas, najviše", napisala je glumica na Instagramu.

Kasnije se na rođendansko slavlje osvrnula i podužom objavom na društvenoj mreži.

"Nekako nakon istrčanog Plitvičkog maratona, osjetila sam da sam ponovno prodisala. Kao da sam probila taj kamen tuge što me pritiskao nakon tatine smrti i radio od mene zombija koji samo obavlja zadatke. Što je još jedan dokaz velikog benefita trčanja, ali ovo nije post o trčanju, pa sad nećemo više o tome.

I osjetila sam potrebu da organiziram veliki party za svoje prijatelje, da zajedno slavimo moj 49. rođendan. Da slavimo život. Koji je predivan i kad nas šamaraju gubitci. I eto, okupila sam obitelj prijatelja, moje Moruzgviće, moju obitelj s Nove… Hvala vam na nezaboravnom partiju, na smijehu, plesu od kojih me i danas stopala bole", napisala je glumica.

Otkrila je da je dobila tortu od mrkve i zahvalila svima na čestitkama.

Pročitajte više