Edo Maajka i "Tuborg Green Tour" u Rovinju

EDO MAAJKA u sklopu "TUBORG GREEN TOUR-a", kojim predstavlja svoj treći studijski album ”Stig’o ćumur”, u subotu će u Rovinju održati završni koncert velike ljetne turneje.

Organizator turneje je Radio 101, dok se Tuborg Green uključio u zabavu generalnim sponzorstvom i svim ljubiteljima FUNtastične zabave poklanja besplatan upad na Edine koncerte.

Edo, s pratećim bendom Leksaurini, vruće nastupe dodatno žari novim singlom ”Bomba” a Tuborg Green, pivo za zabavu i partyjanje, zaduženo je za rashlađivanje užarene atmosfere.

U Rovinju Edo Maajka i "TUBORG GREEN TOUR" nastupaju u subotu 12. kolovoza u MMC Monvi.

Ali, to nije sve!

Za sve one koji maštaju o životu glazbene zvijezde, blještavilo, zabava i uzbuđenje razmazit će sretnog dobitnika nagradne igre Tuborg Green-a "FUNtastic star life" koja traje do 3. rujna.

Dobitnik glavne nagrade, u društvu pet svojih prijatelja, ide na ludo putovanje superluksuznim busom u Kopenhagen, na najpoznatiju svjetsku dodjelu glazbenih nagrada i partyjanje sa svjetskim superstarovima.

Svi koji dođu na Edine koncerte imaju priliku vidjeti kako taj FUNtastični bus izgleda.

Ostale dobitnike očekuju privatni Tuborg Green tulumi i druge FUNtastične nagrade.

Da bi se sudjelovalo u nagradnoj igri treba odlijepiti stražnju etiketu s bilo koje boce Tuborg Green-a, i pronaći kod. Pronađeni kod šalje se putem SMS-a na broj 061 001 ili na www.tuborg.com.hr, i čeka se izvlačenje.

Već s jednim poslanim kodom može se sudjelovati u izvlačenju svih tipova nagrada.

Foto: D.P.

Pročitajte više