Ekskluzivni Bang & Olufsen showroom od sada u premium poslovnici Svijet medija

Foto: Press

Premium poslovica Svijet medija na lokaciji Centra Kaptol postala je bogatija za još jedan luksuzni brend u svojem već sad širokom asortimanu renomiranih proizvođača potrošačke elektronike. Showroom brenda Bang & Olufsen kao jednog od najprestižnijih brendova u svijetu vrhunskog zvuka i impresivne izrade, koji gotovo cijelo stoljeće dominira u ovom području, postaje jedna od kruna 30 godišnjeg kontinuiranog razvoja i predanog rada tvrtke Svijet medija.

Ovaj jedinstveni koncept Shop in shop-a otvara nove mogućnosti i prilike za sve ljubitelje specifičnog spoja bezvremenskog dizajna i premium zvuka, a Svijet medija je kratkom prezentacijom svojim gostima predstavio svu širinu ponude Bang & Olufsen. Zvučnici i televizori, kao što su Beovision Harmony ili Beovision Theatre, pružaju kinematografski doživljaj, nenadmašno iskustvo slušanja i gledanja, dok s druge strane postaju najupečatljiviji dio prostorije u dizajnerskom smislu. Neki od uređaja produciraju zvuk od 360 stupnjeva, među kojima vrijedi istaknuti Beosound 2 ili Beosound Balance. Uređaje je moguće i međusobno uparivati kako bi se dobio zvuk koji u potpunosti ispunjava prostor. Svaki od uređaja podići će prostor na višu razinu pomno probranim materijalima izrade poput hrastovog drva, vune ili pletene tkanine tvrtke Kvadrat.

Profinjena estetika i skandinavski pristup oblikovanja proizvoda čine ovaj brand omiljenim u svim sferama dizajnerskih krugova, pa stoga ne čudi da su se na eventu pojavili brojni arhitekti i dizajneri koji u svom radu nerijetko implementiraju Bang & Olufsen zvučnike i televizore kao dio interijera. Na eventu su se mogla vidjeti i druga poznata lica, poput Ive Radić, Nikoline Pišek, Lejle Filipović, Tine Biloglav, Nike Turković i Vlahe Arbulića, brojni predstavnici uprave centra, predstavnici tvrtke ASBIS Hrvatska - ekskluzivni zastupnik i distributer brenda te drugi poslovni partneri koji potvrđuju da je Bang & Olufsen brend koji izaziva značajnu pažnju i interes.

"Ovaj brend nosi određeni premium pedigre kojem kao diplomirana dizajnerica uvijek naginjem. Već na prvi pogled, kod ovih uređaja zaista osjetite posvećenost estetskom oblikovanju proizvoda na vrlo distinktivan način, ali i ne zanemarimo robustan zvuk koji će zadovoljiti i najzahtjevnije audiofile." - izjavila je Nikolina Pišek i dodala kako za finalizaciju preuređenja svog doma već ima svog Bang & Olufsen favorita.

"Bang & Olufsen brend mi je odavno poznat i rado se odazovem na događanja koja su vezana upravo za ovaj brend. Uvijek se iznova impresioniram kvalitetom zvuka te njegovim minimalizmom, dok u isto vrijeme ispred vas stoji uređaj prepun elegancije." - izjavila je Lejla Filipović.

Ovisno o preferencijama, svaki ljubitelj vrhunskog zvuka zasigurno će pronaći svoj idealan uređaj, bilo da se radi o slušalicama za opuštenu šetnju i trening ili dizajnerski zvučnik za interijer. Tako su se elegantne naglavne slušalice Beoplay H95, bež nijanse sa zlatnim linijama i okvirom koje su u samom svjetskom vrhu po kvaliteti tehnologije zvuka, mogle primjetiti u rukama i na glavi Vlahe Arbulića, a favorit Nike Turković bio je maleni, ali robusni prijenosni zvučnik Beosound A1 koji stane na dlan ruke, kojeg je i voditeljica eventa Edita Misirić Vrkljan pohvalila zbog nevjerojatne snage i preciznosti zvuka.

Zaljubljenici elegantnog dizajna i kinematografskog zvuka od sada mogu posjetiti ovaj luksuzni showroom u Svijetu medija, kojeg je na veličanstven način otvorio svojom izvedbom na violončelu, naš mladi i talentirani multiinstrumentalist, Marin Kutnar. Svečanom otvorenju dozu premium okusa donijeli su i Diplomatico rum, Hendricks gin, Thomas Henry tonic, te Freixenet pjenušci koje je osigurala tvrtka G3 Spirits. Posjetitelji su uživali u vrhunskim pićima popraćeno vrhunskim zvukom koji će se zasigurno proširiti do svojih obožavatelja, ne samo u Zagrebu ili okolici Centra Kaptol, već i širom Hrvatske obzirom na činjenicu da Svijet medija osigurava vlastitu i brzu dostavu.

Kompletnu ponudu branda možete potražiti na linku: Bang & Olufsen | Svijet-medija.hr

Pročitajte više