ELFS-i uoči Cro A Portera dizajnirali majice kojima potiču na udomljavanje napuštenih pasa

"KAD imate ELFS, dobit ćete najbolju modnu zabavu...", izjava je kojom se već tradicionalno ususret svakoj sezoni modnog događaja Cro A Porter najavljuje revija modnog dvojca ELFS. Iskrenim pristupom modi i svojoj publici, u vrlo kratkom roku mladi dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica su postali miljenici publike i mnogih domaćih javnih osoba. I ove sezone ELFS kreira i iznenađuje u svom prepoznatljivom stilu koji se odlikuje pročišćenim i promišljenim dizajnom koji nije podređen trendu već njima trend služi za zabavu. Uvijek spremni na zabavu, uz neizbježan modni spektakl i paradu, ELFS i ove sezone svakome od nas nudi pet minuta slave i idiličnu ideju života u kojoj se svatko od nas može pronaći.

ELFS-i su pronašli vremena i za humanitarni angažman te podržali akciju udomljavanja napuštenih pasa iz azila Dumovec. Iz zajedničke suradnje proizašle su prepoznatljive i atraktivne majice zajedno s poklon paketima koji će se dijeliti svim gostima na reviji. Cilj akcije "Udomljavanje je fora", koja se provodi već dvije godine, pomoći je socijalizaciji i udomljavanju napuštenih životinja u Skloništu za napuštene životinje Dumovec. Azil, zahvaljujući intenzivnoj promociji, udomljuje napuštene kućne ljubimce u sve većem broju.

"Vrijeme je da uvedemo nove trendove - da se nosi humanost"


Ovim modnim izletom ELFS-i žele širu javnosti informirati o socijalizaciji pasa koji se trenutačno nalaze unutar Dumovca, kućnim ljubimcima koji su prošli osnovnu obuku te dobili zakonski potrebna cijepljenja i spremni su za novi dom. Dizajneri su odlučili barem nakratko ustupiti mjesto pod reflektorima napuštenim kućnim ljubimcima grada Zagreba. Brojni sponzori, volonteri, mediji, javne osobe prepoznali su trud i pomažu u ostvarenju tog cilja. Umjesto honorara i medijske slave, psi iz azila Dumovec žele samo topli dom. Udomljavanje nije nemoguća misija. Procedura udomljavanja životinje je relativno jednostavna, no ono što slijedi iza toga je dugotrajno, pa čak i komplicirano iz jednostavnog razloga jer je tada sva odgovornost na vama. Ali, ta odgovornost je slatka. Pas daje puno ljubavi. To vam obećajemo.

Kako bi rekli Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, vrijeme je da uvedemo nove trendove - da se nosi humanost, a najbolji prijatelj ove i svake naredne sezone je četveronožni prijatelj iz Dumovca. Dizajnerska majica i kućni ljubimac besplatni, a iskustvo - neprocjenjivo.

Pročitajte više