Ella Dvornik otkrila što je nervira kod Hrvata: "Nitko to ne radi koliko oni"

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK na društvenim mrežama požalila se na jednu poslovnu naviku koja je, kako je primijetila, kod Hrvata učestalija nego u ostatku svijeta.

"Nitko ne ide na sastanke, koliko Hrvati idu na sastanke. Čovječe. Za sve moraš na sastanak, ode ti doslovno cijeli radni dan na sastanke. Onda ne stigneš ni radit šta si dogovorio na sastanku, jer si na nekom drugom sastanku. A kad dođeš na sastanak skužiš da si sve mogao rješit preko maila.
Od sad kad me netko pita čime se bavim, reći ću 'sastančarim'. Profesionalna sastančarka. Dogovaram poslove koje ne stignem odradit jer idem na sastanke dogovarat druge poslove koje neću stić radit", napisala je Ella.

"Ostajem doma", "Nigdje ne idem više", dodala je u hashtagovima.

S njom su se složili mnogi.

"Najbolje mi je kad dogovorim sastanak da se dogovorimo i sve se dogovorimo oko čega ćemo sastančit i kad dođem na sastanak ta osoba ne spremi ništa", "Hrvati ne znaju za Skype meeting, a ne daj Bože za neku malo napredniju opciju tipa Zoom meeting ili slično", "Jedan od boljih tvojih postova...", "A najbolji su oni sastanci gdje sat vremena pričaš o pizdarijama i samo par minuta o temi sastanka... ono WTF???", podijelili su svoja iskustva Ellini pratitelji.

Pročitajte više