Eminemova mama ljuta na Kim Basinger

GOSPOĐA Debbie Mathers nije nimalo zadovoljna kako ju je poznata glumica prikazala u autobiografskom fimu njenog sina "8 mile".

Kim tu nije nimalo kriva jer se samo držala scenarija i uputa redatelja, a Eminemova mama nije htjela ni razgovarati s novinarima dok joj ne plate dobru lovu.

Tabloidi su pronašli novi izvor informacija u njenoj majci Betty Kresin, a Eminemova baka spremno im je ispričala kako je Debbie bijesna jer je u filmu glumica često s čašom pive u ruci, a ona jako rijetko pije alkohol.

Strašno ju je zasmetala i glumičina neuredna fruzura u filmu jer ona stalno odlazi kod frizera i dok je Eminem bio mali nije mu dozvoljavala da je zagrli kako joj ne bi pokvario friz.

Kim se u filmu zove Stephanie Smith ali svakome je jasno da je riječ o Debbie, iako je sam Eminem tvrdio da je riječ o običnoj fikciji.

Priča govori o bijelom mladiću koji među tamnoputim pjevačima uspije postati poznati rapper pa je svakome jasno o kome je riječ.

Za vrijeme snimanja čak se pričalo o kemiji između Kim i Eminema iako bi mu glumica sa svojih 19 godina "viška" mogla biti i prava mama.

Kim je svojevremeno nakon filma "9 i 1/2 tjedana" postala američki seks simbol, a odbila je ulogu u "Sirovim strastima" s kojom se proslavila Sharon Stone.

Pročitajte više