Enrique Iglesias: Došlo je vrijeme da se i Španjolska isprsi na Euru!

ENRIQUE IGLESIAS, pjevač španjolskog porijekla, večeras će prije početka finalne utakmice Eura između Španjolske i Njemačke otpjevati pjesmu koja će označiti početak borbe za prijestolje. Pjevača su organizatori nogometnog prvenstva pozvali davno prije nego je Španjolska počela nizati dobre rezultate, nesvjesni kako će se nakon 20 godina čak plasirati u filnale.

Naime, u povijesti su osvojili jedan trofej i to davne 1964. godine, a Enrique Iglesias povodom finala je rekao: "Počašćen sam što svojim nastupom mogu pridonijeti tamošnjoj euforiji. Pogotovo mi je drago što ću nastupiti na finalu, jer mislim da je napokon došlo vrijeme da se i Španjolska isprsi na nekom nogometnom prvenstvu. Ako večeras neće pokazati što može, kad će?"

"Napisao sam ovu pjesmu samo da mogu nastupiti prije finala"

33-godišnji Enrique je naglasio kako ovo finale njemu mnogo znači zbog oca Julia koji je nekoć kao mladić bio vratar u juniorskoj momčadi Real Madrida, sve dok se nije morao povući zbog prometne nesreće koju je jedva preživio. Njegov sin je od rođenja veliki nogometni fan, i samo zato je napisao pjesmu "Can You Hear Me?". "Želio sam napisati pjesmu koja će fanove potaknuti na još bolje navijanje, bili oni na stadionu ili u nekom kafiću", rekao je dečko najseksepilnije ruske tenisačice u povijesti Anne Kournikove, te jioš jednom pokušao dokazati kako je pravi šaljivdžija dodajući: "Ma ja sam napisao ovu pjesmu samo da mogu nastupiti prije finala Eura!".

Po vjerojatno petstoti put Enrique je obavjestio britanske časopise da su se on i Anna rastali, te da je "napokon slobodan", međutim, britanski urednici su se već po tko zna koji put oglušili na njihove lažne prekide jer par kojem pada rejting na listi popularnih parova očigledno nema pametnijeg posla nego zivkati britanske redakcije. Upravo je iz tog razloga njihov navodni prekid uzet s rezervom.

L.V.

 

Pročitajte više