Eva Mendes već četiri godine nije snimila ništa, sad je objasnila i zašto

Foto: Getty Images

EVA MENDES ne želi se vratiti glumi jer bi to značilo da mora biti odvojena od svojih kćeri.

44-godišnja glumica sa suprugom Ryanom Goslingom (37) ima kćerke Esmeraldu (4) i Amadu (2), a Eva je napustila glumu kako bi se posvetila kćerima. "Opsjednuta sam svojom djecom i ne želim ih ostaviti. Još uvijek su tako mali", rekla je za E! News.

Osim toga, priznala je kako roditeljstvo nije uvijek lagano, no pohvalila je svoju i Ryanovu obitelj za podršku. "Jednostavno ne osjećam da mogu balansirati sve. Na neki način učim kako vrijeme prolazi, a bitno je imati sustav podrške. Ja imam svoju obitelj i Ryanovu obitelj, a takva podrška je neprocjenjiva".

Lijepa glumica nedavno je objasnila kako zbog majčinstva brine manje i više. "Ne znam. Još uvijek sam nova u igri. Na neki način osjećam da marim manje, očigledno zbog prioriteta, no u isto vrijeme marim i više. Iako imam manje vremena za razmišljanje o tome što ću nositi taj dan ili kako ću nešto napraviti, razmišljam u drugom smjeru - čak i kad nisam sa svojom djecom, ja ih predstavljam. To mi je uvijek na umu. Ja sam nečija majka i moram se ponašati sukladno tome. To je puno pritiska, osjećam da je to dobar pritisak", zaključila je.

Eva Mendes, koja iza sebe ima niz uloga u poznatim filmovima (Hitch, The Other Guys, Ghost Rider...) posljednji put glumila je 2014. godine, u TV filmu Lost River, redateljskom prvijencu (i jedninom filmu koji je režirao zasad) Ryana Goslinga.

Pročitajte više