Evo što Doris Pinčić objavljuje dok se raspravlja o njenom angažmanu na HRT-u

Foto: Luka Šangulin/Index

DOK bivši i sadašnji kolege s HRT-a raspravljaju o njenom angažmanu, Doris Pinčić Rogoznica bavi se cvijećem i crtićima.

>>>Vukov Colić protiv akcije Maje Sever: Pinčić je draga, topla, pametna i dobar izbor<<<

>>>Sever pisala vrhu HRT-a nakon dolaska Doris Pinčić: Tražimo ukidanje diskriminacije<<<

"U malom vrtu medju cvijeeeećem sićušan sakrio se graaad, u njemu žive mala bića.. Tko zna iz kojeg je ovo crtića pjesma?" napisala je uz fotografiju na kojoj nasmiješena pozira s cvijećem.

Brojni pratitelji odmah su joj se javili u komentarima. "Kadifica... Samo moraš stavit pužomora... Jer će ti nestati", "Graškograd, uvik bi bio iza Dobro jutro, Hrvatska", "Pitoreskna si", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Inače, bivša voditeljica emisije Dobro jutro, Hrvatska pružila je podršku Doris Pinčić Rogoznica nakon što smo jučer pisali o pismu kojim je Maja Sever čelnike HRT-a upozorila na diskriminaciju zbog otkazanih angažmana Ljiljani Vinković u emisiji Dobro jutro, Hrvatska. 

"Ljiljana Vinković u startu nije trebala biti odabrana za vođenje emisije Dobro jutro, Hrvatska. I to nema nikakve veze s dobi. Emisija je, ukratko, prekompleksna i ona se u njoj nije baš snašla (znate o čemu govorim, zar ne?). Doris Pinčić je draga, topla, pametna i djeluje kao dobar izbor. Uostalom, pa netko nas treba i zamijeniti! I mi smo na nečija mjesta došle...", napisala je Karmela Vukov Colić.

Podsjećamo, Ljiljana Vinković završila je na bolovanju nakon što su joj naglo otkazani angažmani u emisiji Dobro jutro, Hrvatska. U isto vrijeme na mjesto voditeljice došla je Doris Pinčić Rogoznica, a Maja Sever je, kao sindikalna povjerenica, stala u obranu kolegice Vinković te zatražila očitovanje od vrha HRT-a. Isto je učinila i pravobraniteljica za ravnopravnost spolova.

 

Pročitajte više