Političarke prate trendove: Na predstavljanju nove Vlade Ingrid stigla s umjetnim repom

Foto: FAH

ZA VRLO ozbiljnu priliku predstavljanja nove Vlade, dame su danas posebnu pažnju poklonile svojim odjevnim kombinacijama za sabornicu.

Čini se da većina domaćih političarki preferira plavu boju, koju je odabrala i Josipa Rimac. Uz plavu haljinu preko ramena je prebacila i pripadajući sako iste boje.

Za plavu haljinu gotovo iste nijanse odlučila se i Bernardica Juretić, no umjesto sakoa iste boje odlučila se za crnu jaknicu.

Buduća ministrica uprave, ravnateljica Ekonomskog instituta Dubravka Jurlina Alibegović jedna je od rijetkih koje su se ohrabrile odjenuti crvenu kombinaciju.

Dok je propitivala moguće masonske nakane mandatara Oreškovića, Ingrid Antičević Marinović je na sebi imala decentnu crno-bijelu kombinaciju s pletenom vestom u prvom planu. No više se pričao o umjetnoj kosi, to jest, umjetnom repu kojega je nosila. Ingrid je uvijek pratila trendove, pa se sada odlučila poigrati i sa svojom frizurom.

Iako je u javnosti više puta hvaljena zbog svojih odjevnih kombinacija, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ovoga se puta odlučila za neupadljivu, također crno-bijelu kombinaciju kojom se nije previše isticala.

Pročitajte više