Ex-Yu reality show: Prvi se skinuo – Hrvat!

JUGONOSTALGIČNI reality show "To sam ja", koji je započeo sa emitiranjem u ponedjeljak navečer, gledateljima je donio prve "bliske kontakte" natjecatelja, a za prvu golotinju u showu zaslužan je Zadranin Edis Rebov, koji se kupao gol pred kamerama.

Podsjećamo, ideja showa je sljedeća: dvanaestero natjecatelja, šest djevojaka i šest mladića, iz svih republika bivše SFRJ, provest će 90 dana u luksuznoj vili u Skopju, gdje će se natjecati za novčanu nagradu u iznosu od 100,000 eura. Producenti emisije za ukućane su pripremili više od sto zadataka, a svakih dvadeset dana gledatelji će telefonskim glasanjem iz kuće izbaciti po dva kandidata. Kandidat koji ostane zadnji u kući osvojit će 100,000 eura.

Hrvatsku u showu "To sam ja" predstavlja dvoje Zadrana, Josipa Peron i Edis Rebov, koji će ostati upamćen kao prvi natjecatelj koji se skinuo do gola pred kamerama.

Svaki je kandidat od organizatora showa na poklon dobio jednu zlatnu ribicu, kojoj je valjalo odabrati i odgovarajuće ime. Imena ribica trebala bi simbolizirati državu iz koje dolaze, pa se tako ribice hrvatskih natjecatelja zovu Severina i Franjo, a bosansko-hercegovačkih - Mujo i Fata.

Prvi "bliski susret" dogodio se između Slovenca Mire Todovskog i Srpkinje Dijane Čikoš, koji se se odvojili od ostalih ukućana kako bi se zajedno okupali uz svjetlost svijeća.

Najzabavnijim se zasad pokazao Makedonac Filip, koji je od organizatora zatražio kondome kako bi mogao masturbirati u krevetu, a da ipak ne napravi "previše nereda".

Reality show "To sam ja" možete pratiti na OBN televiziji, te na Internet stranici www.toasumjas.com.mk.

(Izvor fotografije: )

Pročitajte više