Farma: Lupino se napio, pobjesnio i razbio vrata spavaonice

LICEMJERJE i ulizivanje stanara te činjenica da je tjednima štedio na komentarima uzrokovali su Lupinov napad bijesa koji je uplašio kandidatkinje, a Stefany se čak i rasplakala. Nakon što je popio dvije čaše vina, Lupino je probio vrata spavaonice, a do incidenta je, prema njegovim riječima, došlo zbog "licemjerja u kojem više ne može živjeti". Pritom je izvrijeđao Ivanu, za koju smatra da se previše ulizuje ostalim djevojkama, a pjevačica mu nije ostala dužna i zaključila je da, ako je proglase sluškinjom, s njim ni u ludilu neće spavati.

Lupino je i nešto prije ovog događaja bio glavni akter jednog neugodnjaka - Alex je zabunom otvorila muški poljski WC i naletjela na Lupina koji je obavljao svoju jutarnju nuždu i nije se dao previše smetati. "Kaj si ti mislila kaj ja radim unutra?!", upitao ju je Lupino. "Pa samo sam tražila WC papir!", odgovorila je Aleks koja je zatekla Lupina u nezgodnom trenutku i potrudila se dovoljno dugo držati otvorena vrata. Potom se preselila u ženski dio, te su oboje kroz vrata još malo pročavrljali. Toalet je i dalje dosta veliki problem farmerima. Osim što ne djeluje pretjerano čisto, udaljen je od kuće, pa to farmerima napravi veliki problem, a jedan od "najtežih" poslova je čišćenje WC-a. Farmeri su zaključili da je jedan uvijek više uneređen nego drugi.

Nakon teleta, farmeri su dobili novu prinovu - ojarila se koza, a njezino je komešanje prva uočila Stefany, koja je uzbunila ostale kandidate. Babica ovog poroda bio je Alen, koji je sam izvadio drugo jare iz koze i cimere pritom oduševio "veterinarskim sposobnostima", a Stefany je jariće prozvala "blizancima".

Prinova ipak nije uspjela ukloniti napetost - Josipu Pavičić mnogi su prozivali glavnim uzrokom problema i sukoba, no pokazalo se da kandidati i bez bivše glavne kuharice imaju problema. Sukobi su stalno na pomolu, no farmeri i dalje razmirice rješavaju tračanjem, dok se rijetki, poput Lupina, odlučuju na lomljavu namještaja. Kako sad stvari stoje, uskoro bi moglo pucati - na sve strane.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

M.A., LJ.K.
Foto: Nova TV

Pročitajte više