Farmeri bi seks, ali "tamo to jednostavno nemaš s kim napraviti"

FARMERICE Dvina i Ivana otkrile su odgovor na vječno pitanje seksa na Farmi - tko, gdje, kako i zašto, odnosno, zašto ne. "Na Farmi to jednostavno nemaš s kome napraviti", pronicljiva je bila Dvina, a sve napaljenija Ivana ovaj put se morala skrušeno složiti s prijateljicom.

Iako se Neno gotovo krvnički naljutio kad ga je Rafo ponovo proglasio za slugu te najavio bojkot svih pravila i demonstrativno napuštanje igre, nakon hlađenja glave predomislio se, i zdušno se, zajedno s ostatkom , prihvatio obrađivanja vrta. Shvatio je Neno, koji je i dalje "nabrušen" isključivo na ženski dio sela, da mu nije pametno svađati se s muškim klanom, jer bi ga upravo to moglo stajati toliko mu omraženog puta u civilizaciju.

Otkako se farmerima se smanjio broj, smanjila se i potreba za ogovaranjem i podmetanjem klipova suparnicima pod noge pa svoju pažnju češće usmjeravaju na rad nego na dokolicu. nakon iznimno oštrih kritika mentora Jože na račun vrta, prihvatili su se motike i lopate, i počeli uvoditi reda u dosad nezbrinuti povrtnjak.

Dvina privlači pažnju sve češćim pričama o odlasku s Farme?

Zrno pomutnje, umjesto u vrt, avanturistica Dvina posijala je među red i slogu farmera, pa je iskoristila priliku da zaokupi malo pažnje Gazda Rafe i potuži mu se kako nije sigurna koliko će više moći izdržati. Izmučena Dvina navodno više nema snage ni za što, pa tako ni za eventualni dvoboj u kojem bi se ovaj petak mogla naći, te joj često dolazi da nakon što je provela deset dugih tjedana na Farmi, i preživjela gotovo do samog kraja, odustane.

Rafo je Dvinu prošetao dva kruga oko imanja i objasnio joj kako nije sve tako crno kao što se njoj čini, te je pohlepna avanturistica odmah zaboravila na seoske probleme, te ugrijala srce razmišljajući o nagradi koja je čeka ukoliko pobijedi. Dvina se sjetila i svojeg nedavnog posjeta Tajlandu, zemlji neograničenih užitaka, potaknuta Svišćevim spominjanjem iste, te opisala nekoliko zgoda koje su je zadesile na bajkovitom tajlandskom tlu. Dvini i njezinom dečku jedan taksist ponudio je da ih odveze na tzv. "ping pong show", ukoliko imaju želju. Avanturistica sportskog duha, i njezin jednako raspoloženi dečko ponudu su odmah prihvatili, jer nisu (navodno) znali što ih čeka - poslastica ponude tajlandskog seks turizma čija je okosnica uzimanje stvari poput cigareta, zviždaljki, olovaka, svijeća i naravno ping pong loptica vaginom, i ispaljivanje istih iz već spomenutog organa.

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više