Farmeri se napili domaćeg vina pa svi zajedno ronili krokodilske suze

IAKO su tek nekoliko dana u izolaciji, daleko od očiju javnosti, farmeri vrijeme često provode u razgovorima o vanjskom svijetu. Nakon što ih je Joža opskrbio s nekoliko litara domaćeg crnog vina, započeli su s pričama za laku noć. Sve je počelo razgovorom o showbizu. "Prijatelju ti nemaš pojma što je šoubiz! Ne znaš", prebacio je Gego Anti Gotovcu koji je, kao i uvijek, provocirao.

Odmah zatim razgovor je krenuo u smjeru tragičnih životnih priča, a sve je završilo s Gegom koji je klečao i plakao na stolu. U jecanju su mu se pridružile Simona, Marina i Tanja dok je prva duelistica Marija u kuhinji pričala s Vajtom i Pjerom. "Lud, zbunjen, nenormalan. Nema ovdje normalan", izjavila je Marija koja je zasada najomraženija među farmerima. Gazdarica Ivana i Mario su za to vrijeme bili u sobi masirajući se međusobno.

"Mislim da je najpravednije da svatko dobije po jedan dukat!"

Osim zajedničkog cmizdrenja, što je postalo normalno na farmi, uslijedile su pripreme za prvu trampu, ali i prve nagrade mentora Jože. Kao i u prvoj sezoni, Joža je posjetio Farmu kako bi vidio teku li radovi po planu. "Ne znaš koja je ljepša", rekao je Joža nakon što je stigao na farmu aludirajući na ovogodišnje farmerice. Nakon malo čavrljanja, uslijedio je i službeni dio. "Štala pet, vrt pet, a o kuhinji da ne govorim", oduševljeno je rekao Joža te je izvadio 14 dukata koje je dao gazdarici Ivani Paris.

"Mislim da je najpravednije. Prvi je tjedan i svi se moramo uhodati. Svatko je dao svoj doprinos da na kraju prođemo ovaj tjedan i ovaj zadatak. Oni koji se nisu iskazali, imat će to prilike učiniti sljedeći tjedan", rekla je Ivana koja je svakom farmeru dala po jedan dukat. Iako bi prema nekoj računici svi trebali imati po dva dukata, jedino Gego ima tri zbog toga što mu je Ante darovao svoj u zamjenu za malo duhana.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više