David Beckham u Dohi odsjeo u hotelu s pet zvjezdica u kojem noćenje košta 170.000 kn

Foto: Instagram/Oriental Mandarin hotel

DAVID BECKHAM ovih dana boravio je u jednom od najluksuznijih hotela u Dohi. Bio je u apartmanu u hotelu s pet zvjezdica Mandarin Oriental. The Sun piše da noćenje u tom apartmanu košta 20.000 funti (oko 170.000 kuna). 

Na najvišem katu hotela

Apartman je smješten na najvišem katu hotela. Ima vlastitu blagovaonicu, privatnog vratara, otvoreno dvorište, privatni bazen i teretanu. No Beckham se navodno odjavio iz tog hotela nakon što je otkriveno da je ondje smješten.

"Osoblje je voljelo što je ovdje. Zvali su ga sir David jer je bio pun poštovanja, a i oni su njega poštovali. Drugi gosti ga uopće nisu vidjeli jer je imao divan apartman koji je poput hotela u hotelu, što znači da nije morao ići među ljude.

Bio je vrlo pristojan i šarmantan prema osoblju. Jedan je od najpoznatijih ljudi u nogometu i bila je čast imati ga ovdje. Šteta što više nije tu, ali siguran sam da će se vratiti. Tko ne bi volio boraviti ovdje?" rekao je izvor iz hotela. 

Skrivao se od paparazza

Tijekom svog boravka Beckham je navodno imao osobnog kuhara. Kako bi izbjegao paparazze, ulazio je i izlazio iz hotela koristeći privatni ulaz u predvorje. Gradom se vozio u limuzini sa zatamnjenim staklima. Posjetio je i Muzej islamske umjetnosti u Dohi. 

Pročitajte više