Lucianu se javila Danijela Martinović nakon što je otpjevao njenu pjesmu u TLZP-u

Foto: Press/Luka Stanzl/PIXSELL

Luciano Plazibat se u devetoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato transformirao u Danijelu Martinović. Otpjevao je njezinu pjesmu Marke nemam, a tom je izvedbom nasmijao i zabavio sve u studiju.

Nakon emisije javila mu se i Danijela Martinović.

"Dragi Luciano, hvala ti od srca", napisala mu je. Luciano je objavio screenshot njenog komentara na njegov nastup.

"Dobio sam najljepšu poruku ikad", napisao je Luciano.

Zabavio je žiri i publiku

Članovi žirija nahvalili su Lucianovu izvedbu.

"Imao si težak materijal, ovo je poznato kao jedna od najdubljih kompozicija, ne samo u strukturi, nego je intonativno zahtjevna. Ovaj čuveni latino splitski melos nije lako izvesti, taj tekst nije bilo lako za naučiti, a još ga je teže bilo napisati. Ali ti si dao svoj apsolutni minimum i to se vidi, i to će se vidjeti od ocjena. Ali bez obzira na sve, bio si fantastičan", šaljivo je komentirao Goran Navojec.

"Vjerujem da su ovo Huljići pisali kad su tek počinjali, kad nisu imali ni marke. Ti stvarno napraviš svaki put fenomenalnu zabavu, ali pored toga si uradio i dobru imitaciju. Jer s tim svojim tijelom, koje nije savršeno, nego je takvo kakvo je, ti si zaista napravio u karakteru Danijelu Martinović, majke mi", poručio mu je Enis Bešlagić.

"Luciano, toliko mi je drago što ti je gljiva dodijelila još jedan ovakav nastup jer je Danijela poznata po svojoj vrckavosti i jednoj lijepoj, iskrenoj energiji. Ja mislim da tebi ovo nije bio težak zadatak", rekao je Mario Roth.

Pročitajte više