FOTO Miss Rumunjske razbjesnila zemlju badićem na izboru ljepote: "Izgleda kao prostitutka"

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

MISS RUMUNJSKE Teodora Dan našala se na udaru internetskih kritika zbog svog nastupa na izboru za Miss svijeta koji se održao u prosincu.

Rumunji nisu zadovoljni bikinijem u kojem se pojavila njihova predstavnica te tvrde da je u njemu izgledala jeftino. Teodora je nosila dvodijelni žuti kupaći kostim koji su nosile i još neke misice , no Rumunji misle da je u njemu osramotila zemlju.

"Tako ne izgledaju žene u Rumunjskoj i one to nikad ne bi nosile", "Izgleda jeftino, popur prostitutke", "Kada bi se žena kod nas pojavila u grudnjaku i gaćicama na plaži, svi bi joj se smijali", "Tijelo joj izgleda kao da je nedavno rodila, a ne kao da je mlada djevojka", "Užasna je i dosadna, tko zna koliko je muškaraca morala zadovoljiti da prođe na natjecanju za Miss Rumunjske", bili su samo neki od ružnih internetskih komentara koji se ni dva mjeseca nakon izbora ne prestaju pojavljivati na internetu.

Svjetski izbor ljepote na kojem se natjecala Teodora održao se u SAD-u, a pobjedu je odnijela Portorikanka Stephanie Del Valle.

Pročitajte više