FOTO Mnogi ovoj curi plaćaju da im šalje fotke svoje guze za koju tvrde da je najveća na svijetu

Foto: Instagram

RAYLYNN iz Atlante postala je prava Instagram senzacija zahvaljujući veličini svoje guze za koju mnogi vjeruju da je najveća na svijetu.

Kada je tek počela objavljivati fotografije svojih bujnih oblina, mnogi su je optuživali da ih povećava u Photoshopu jer ima nevjerojatno uzak struk, no ona je nakon toga počela objavljivati snimke i sve uvjerila u to da je njen izgled potpuno prirodan.

2015. je rodila i veoma brzo nakon poroda njezin struk bio je jednako uzak kao i prije, što je još više raspametilo njezinih skoro 650 tisuća pratitelja, koliko ju je prati na Instagramu. 

Raylynn je najprije na svom profilu slala poruke o prihvaćanju sebe i o prirodnom izgledu žena, no onda je shvatila da na fotkama može i zarađivati pa sada pratiteljima nudi dodatne snimke i fotografije za pretplatu od 12 dolara mjesečno. Instagram joj je nedavno hakiran pa je otvorila novi na kojem je već prati više od deset tisuća ljudi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz plus size djevojke, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Plus size.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više