FOTO Prvi intervju nakon razvoda: Brad Pitt iznenadio mršavom figurom i priznao probleme s porocima

Foto: GQ/Instagram

BRAD PITT dao je prvi intervju nakon teške godine i razvoda od Angeline Jolie. Intervju za magazin GQ opisan je kao "brutalno sirovog", a glumac je razvod braka usporedio sa smrću, piše Daily Mail.

53-godišnja holivudska zvijezda proputovala je tri američka nacionalna parka; White Sands, Carlsbad Caverns i Everglades, a tamo su nastale i fotografije koje je snimio fotograf Ryan McGinley, a na kojima Brad Pitt izgleda mršavije, ali i mlađe.

Otkrio je da je nedavno počeo i s terapijom. "Ustajem svako jutro i naložim vatru. Prije spavanja, naložim vatru. Samo jer se tad osjećam živim. Osjećam život u kući...", rekao je.

Opisao se čak i kao "profesionalnog pijanca": "Ne mogu se sjetiti ni dana nakon završetka fakulteta da nisam 'cugao' ili barem zapalio joint", priznao je te dodao da je ipak sa svime 'olabavio' kad je osnovao obitelj.

Ipak, pio je previše i prošle godine. "Mogao sam popiti koktel ispod stola. Bio sam profesionalac, bio sam dobar. No, to je postao problem i morao sam stati. Zbilja sam sretan, prošlo je pola godine..."

U intervjuu je govorio i da želi biti bolji otac. "Ako nekoga voliš, pusti ga", bila je rečenica kojom je zaključio priču o razvodu.

Pročitajte više