FOTO Slavna glumica pozirala potpuno gola, samo s maskom u ruci

Foto: Instagram

GLUMICA Alicia Silverstone, najpoznatija po ulozi u komediji "Djevojke s Beverly Hillsa" (Clueless, 1995.), kao i po ulozi Batgirl u "Batmanu i Robinu", velika je pobornica prava životinja pa je tako za novu kampanju PETA-e pozirala potpuno gola.

40-godišnja Alicia Silverstone glamuroznom hollywoodskom životnom stilu okrenula je leđa te se bori za zaštitu životinja i očuvanje okoliša, a za potrebe nove kampanje pozirala je u polju potpuno gola, leđima okrenuta kameri dok u rukama drži masku ovce. "Radije bih hodala gola nego nosila vunu", piše na tom plakatu za novu kampanju protiv nošenja vune.

Naglasila je kako se tijekom procesa šišanja životinje ranjavanju te ovime želi potaknuti ljude da ne kupuju takve proizvode. Za prava životinja i očuvanje okoliša zalaže se već dugi niz godina, a, između ostalog, promovira i vegetarijanstvo i prirodnu kozmetiku, piše The Sun.

"Ne vidite me golu u filmovima i na televiziji, to ne radim, no za životinje se isplati, a nadam se da to ima i neku težinu. Ako mogu pomoći u informiranju ljudi, a moja guzica mora biti gola da bi do njih doprla poruka, tad je vrijedilo skinuti se", zaključila je lijepa glumica.

Pročitajte više