FOTO Tamara i Slavica Ecclestone u Hrvatskoj: "Ovo je najljepši pogled na svijetu"

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

NAKON odmora u grčkom Mykonisu, Slavica Ecclestone je sa kćerkom Tamarom i dvogodišnjom unučicom Sophijom stigla u prelijepi Dubrovnik, gdje će sljedeće dane iskoristiti vrijeme za druženje u obitelji.

Dvije dame su nakon dvosatne večere u jednom poznatom dubrovačkom restoranu sinoć kratko prošetale Stradunom i odvele malenu Sophiu na sladoled, a o njihovom odmoru u Hrvatskoj odmah su se raspisali i britanski mediji.

Daily Mail je tako oduševljen i prelijepim Dubrovnikom i "bakom Slavicom hrvatskog podrijetla koja fantastično nosi svojih 58 godina", a dok se Britanci dive našim ljepotama, Tamara je izjavila da je sretna što su joj roditelji ponovo u dobrim odnosima.

Slavica i Bernie Ecclestone viđeni su naime posljednjih dana kako se sa kćerima druže na luksuznoj jahti Petara, na kojoj milijarder ovoga ljeta uživa sa novom suprugom, 38-godišnjom Brazilkom Fabianom Flosi.

Osim obiteljskom idilom, Tamara je sretna i zbog prirodnih ljepota kojima se vratila, a Hrvatskoj je sjajnu reklamu napravila i svojim objavama na Instagramu gdje je prati više od 200 tisuća ljudi.

"Lijepo je vratiti se" i "Najljepši pogled uz ručak", napisala je Tamara uz fotografije ljepota Dalmacije.

Pročitajte više