Frano Lasić: Nemam ograničenja kada su žene u pitanju!

POZNATI zavodnik Frano Lasić priznaje da, iako je već otac troje djece, a i godina ima na broju, žudi za još jednim djetetom. "Sad bih imao više volje i živaca za djecu", priznaje Lasić i nastavlja: "Bilo bi mi puno lakše, iako sad imam više godina. Znam što i kako treba. Sve to ovisi od čovjeka do čovjeka, ali ja sam vjerojatno prekasno odrastao", kaže Lasić u tjedniku Extra.

Lambašu i dalje ne želi komentirati

No svoj ljubavni život nije htio komentirati, kao što nije htio komentirati niti Dolores Lambašu, svoju bivšu djevojku, koja ga je svojim ljetnim razvratnim ponašanjem ponovo vratila na naslovnice svih medija u Hrvatskoj, ali i šire. "Svoj ljubavni život ne bih komentirao. Evo, da nas netko dvoje ovdje slika, odmah bi napisali da smo u vezi", jada se Lasić, koji smatra da su za njegov imidž okorjelog zavodnika krivi - novinari.

Spreman za nove uloge i nove izazove



Lasić je otkrio i svoje nove poslovne planove te rekao da je zbunjen i da svoje filmske uloge pamti, ali ne kronološki. Naime, Lasić će se uskoro pojaviti čak u dva strana filma, jednom engleske produkcije, jednom talijanske, zbog čega je krenuo na satove engleskog jezika ne bi li ga dodatno izbrusio. "Kad si iz ovih krajeva osuđen si igrati likove iz istočne Europe. To je jako ograničavajuće", komentira Lasić. A komentirao je Lasić i svoj novi, mladenački, dugokosi izgled, koji, kaže, njeguje baš zbog novih uloga. "Kosu puštam zbog uloge. Dobro se osjećam, svaka promjena je dobra", komentira Lasić.

"Nemam ograničenja kada su žene u pitanju"

Također, napominje da svoj tip žene nema, ali što ga je privuklo na bivšoj djevojci Lambaši nije otkrio. "Nemam neka ograničenja kada su žene u pitanju. Bitno mi je samo da ta osoba zrači. Ali ne bih želio komentirati što me privuklo na Dolores", zaključuje Lasić.

Pročitajte više