Frano Lasić demantirao vezu sa srpskom glumicom Marijom Karan

Tekst: V.V.
Foto: Jakša Kuzmić, Damjan Tadić/Cropix

FRANO LASIĆ jučer je pred kamerama Nove TV oštro demantirao da je u vezi sa srpskom glumicom Marijom Karan. "Pa Bože kakve su to gluposti? U današnje vrijeme čovjek stvarno ne može poći s nekim, izaći na piće, večeru da se odmah ne povezuje s nekim. Sve skupa je čisti apsurd", ljutit je bio Frano, koji smatra da njihovo zajedničko ljetovanje nije nikakav povod da ih se spaja u par. Lasić, koji je zaboravio svoju reputaciju vrhunskog šarmera, priznaje da više ne pati za Dolores, a nakon medijske prašine koju je ona digla svojom vezom s Dikanom Radeljakom, o privatnom je životu odlučio, barem zasad, čvrsto šutjeti.

Podsjetimo, tijekom vikenda mediji su javili da se Frano viđa s mladom Marijom, koja je, baš poput njegove bivše, perspektivna nova nada balkanskog glumišta. Par je, osim na Visu gdje su dane kratili u društvu Mire Furlan, viđen i početkom kolovoza na Hvaru, gdje su uživali u romantičnim šetnjama ondašnjom rivom. Međutim, Frano se ljuti kada ga spajaju s mladim, lijepim djevojkama, odbacujući s gnušanjem svako naklapanje da ponovo ljubi. Čudno, jer upravo je slučaj Marije Karan bacio novo svjetlo na situaciju Dikan-Dolores-Lasić te dao naslutiti da Lasić nije jadan i ostavljen kako se sve dosad u medijima špekuliralo.

Marija čvrstim koracima grabi prema HollywooduŠtoviše, čak se činilo da je ostvario puno bolji ulov od Dolores, jer Marija, osim što je srpski mediji već prozivaju najsjajnijom zvijezdom ondašnjeg glumišta već punim koracima grabi prema Hollywoodu, upravo onom mjestu o kojem Dolores s neskrivenom čežnjom sanja. Marija ovih dana ide u Sao Paolo gdje počinje snimanje filma "Jedanaest minuta" u kojem igra glavnu ulogu, a partner joj je holivudski povratnik i najveća zvijezda netom održanog Dubrovnik Film Meetinga, Mickey Rourke.

Dolores vam je lagala

Dolores se, s druge strane, jučer neviđeno osramotila, barem pred novinarima. Nakon što su isti iščeprkali podatak (koji je potvrdila i sama Monica Bellucci) da je Dolores prije nekoliko mjeseci lagala kada se domaćim novinarima pohvalila da je "zavela" slavnu glumicu, ostaje nam da pričekamo Doloresin povratak u državu i slikovito opravdanje zašto je to učinila.I za kraj, podsjetimo također da ovakve spačke mladoj Karanici nisu potrebne, a ni ne poseže za njima. Pažnju srpskih medija Marija je na sebe skrenula ulogom u filmu "Kad porastem, bit ću kengur", što joj je priskrbilo ulogu u filmu Ljubiše Samardžića "Jesen stiže, dunjo moja". Za nju se, navodno, otimaju svi srpski (a izgleda i poneki svjetski) filmski i kazališni redatelji, a lijepa glumica kaže da se s teretom slave nosi kao i svi ostali, kako zna i umije. "Nisam ni lijepa, ni glupa, kako mnogi za mene govore, s tračevima nemam problema. S tračevima problema imaju oni ljudi koji ih šire", izjavila je nedavno srpska ljepotica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara