"Gardelin" počinje priču o novom Severininom albumu

Najavni singl "Gardelin" napisao je Saša Lošić Loša, koji je sa Severinom već (uspješno) surađivao na pjesmi "Od rođendana do rođendana", a riječ je o naslovnoj pjesmi slovenskog filma "Pijetlov doručak" u kojem Severina glumi samu sebe i predmet je obožavanja glavnog aktera priče. Kako doznajemo, radi se o laganici u uobičajenom Severininom stilu, no ta će pjesma biti jedina takve vrste na novom albumu.

Za potrebe novog, još uvijek neimenovanog albuma, prema našim saznanjima, Severina neće, kao što je to dosad bio običaj, radikalno mijenjati imidž. Omot CD-a sastojat će se od fotografija snimljenih po putovanjima na kojima je Severina surađivala s brojnim orkestrima i manjim limenim sastavima, a planira se i snimanje dokumentarnog filma koji će obuhvatiti rad na albumu u Beogradu i raznim hrvatskim gradovima.

Izlazak CD-a nekoliko je puta odgađan, što zbog Severinine okupiranosti predstavom "Gospoda Glembajevi" (koja se ove sezone više neće izvoditi), što zbog opsežne produkcije u kojoj je sudjelovalo nekoliko producenata, glazbenih autora i tekstopisaca, među kojima najveći udio ima beogradska autorica Marina Tucaković. "Gardelin" bi se u eterima radio postaja trebao pojaviti već početkom svibnja, usporedno s promocijom filma "Pijetlov doručak".

D.K.
Foto: B.S.

Pročitajte više