Gianna potukla Sonju Kovač: Imala sam sedam uzastopnih orgazama!

VODITELJICA Gianna Apostolski i njezin dečko, 25-godišnji tehničar u pošti, Ivica Novak, u vezi su oko dvije godine. U početku poznanstva bili su samo prijatelji, dok im se nenadano nije dogodila ljubav. Par je u svoj dom pustio ekipu showbiz emisije Red Carpet kojoj su ispričali sve detalje o svojoj vezi, svom seksualnom životu, tko se u koga prvi zaljubio, tko je koga i koliko puta zadovoljio, te kako njihovi prijatelji reagiraju na Giannino razodijevanje pred televizijskim ekranima.

Imati djevojku koja se skida pred malim ekranima nije lako, ali Ivica to podnosi bez pola muke. "Mislio sam da će ljudi to krivo shvatiti, ali vidim da je to svima normalno. Ne ljutim se na komentare svojih prijatelja na Giannino skidanje jer uglavnom svi jedva čekaju da je vide na televiziji. Ali, nije sve u sisama. Meni su kod Gianne seksipilnije noge i obrve", rekao je ekipi Red Carpeta Ivica koji je, priznaje, Giannu jednom prilikom zadovoljio čak sedam puta, čime je potukla dosadašnji rekord kojeg je ponosno držala Indexova blogerica Sonja Kovač. "Prvi seks je pao godinu i pol dana nakon što smo se upoznali. Prvo je poseksao sve moje frendice, pa tek onda mene", našalila se voditeljica. Mlađe je slađe, a s tim se slaže i Gianna koja ne krije da je seks s Ivicom super. "Sedam uzastopnih orgazama je bilo, da. Samu sam sebe nadmašila", priznala je. "A desilo se", komentira njezin dečko. "Ni meni to nije bilo jasno, al dobro. Vjerojatno je istina, ne znam, ne bi lagala valjda", kaže Ivica koji Gianni ne bi oprostio preljub.

Atraktivna voditeljica otkrila je ponešto i o tome koja joj je poza u seksu najdraža. "Ja sve poze volim. Zavisi od raspoloženja koja mi paše, ali mijenjamo stalno, ne držimo se samo jedne poze. Stalno se vrzmamo po krevetu, jedan po drugome... ma meni je sve dobro u seksu!", kaže Gianna koja je u potpunosti otvorena po pitanju menage a troisa. "Rekla sam mu jednom da bi trebali dovesti neku trebu da si upotpunimo seksualni život. Mislim da je to normalno danas, uostalom, zašto ne!? Nismo još to napravili, ali vidit ćemo. Nismo našli nikoga tko nam se stvarno sviđa", kaže Gianna, ne želeći otkriti hoće li se u Golim vijestima uskoro skinuti do kraja. "Još ću vas malo pržit na laganoj vatri. Tko zna, možda vam se snovi ostvare!", poručila je voditeljica.

Z.K.
Foto: Index

Pročitajte više