Lanett Whitney nova je Kraljica Zagreba

Foto: Josip Čekada

Lanett Whitney izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Lentu i cvijeće uručio joj je Dževad Halilović, a krunu joj je predala Kraljica Zagreba Vita Sever. Na svečanoj manifestaciji među 11 finalistica iz Zagreba i okolice, Lanett je osvojila najviše simpatija članova žirija.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Antea Matić, titula Druge princeze pripala je Aniti Božić, za Kraljicu osobnosti izabrana je Korina Sviben, Kraljica fotogeničnosti je Gloria Navarro Copa, Kraljica medija je Iva Mila Brigljević a Kraljica elegancije je Matea Vlašić.

Lanett će sudjelovati na izboru za Kraljicu Hrvatske 2024.

Finalistice su tijekom večeri prošetale u četiri izdanja: raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama, kupaćim kostimima te u kreacijama modnog dizajnera Zorana Aragovića. Program su vodili Maja Ciglenečki i Mario Sedmak, a u glazbenom programu nastupili su Vlado Kalember i Feminnem. 

Novoizabrana Kraljica Zagreba Lanett Whitney sudjelovat će na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske 2024., koji će se održati 26. studenog ove godine u gradu Rovinju.

Tko je bio u žiriju?

Predsjednik ocjenjivačkog suda žirija bio je Juraj Mihaljević, vlasnik Iločkih podruma. U žiriju su uz njega još bili saborski zastupnik Veljko Kajtazi, predstavnica tvrtke SPS Croatia Judita Šikić, modni dizajner Zoran Aragović, Kraljica Hrvatske 2016. godine Antoanet Levačić, plastični kirurg Zoran Veir, direktor maloprodaje cipela Högl Dževad Halilović, aktualna Kraljica Zagreba Vita Sever, zamjenik gradonačelnik Rovinja David Modrušan, predsjednica modne agencije Crostars Irena Jakičić te predsjednica Kraljice Hrvatske Natalija Brkić.

Pročitajte više