Gledatelji uočili detalj na Sonjinom Instagramu: "Sve je namješteno"

Foto: Instagram/Facebook

U EMISIJI "Ples sa zvijezdama" sinoć su se za povratak u show borili natjecatelji koji su ispali u prethodnim epizodama, a pobjedu i povratak na kraju je izborila Sonja Kovač sa svojim plesnim partnerom Gordanom.

Gledatelji su profile showa na društvenim mrežama odmah preplavili komentarima, među kojima je bilo mnoštvo onih koji su spominjali "namještanja" i slično, a neki su otišli toliko daleko da su u Sonjinoj objavi prije showa pronašli "sumnjiv" detalj.

"Ovu nedjelju plesemo samo za VAS i obecajem vam da ce biti nezaboravno!! Bas iz razloga jer ste bili najvjernija publika od pocetka do kraja, u nedjelju za vas imam VELIKO IZNENADENJE! Necu vas ni pozivati da glasate za nas, ove nedjelje se samo udobno smjestite i uzivajte ili jos bolje - zaplesite s nama! 💃🏼🕺🏼I nemojte nam nista zamjeriti jer imamo samo 4 dana za nauciti 2 nova plesa i koreografije! Volim vas sve!", napisala je Sonja, a nekima je za oko zapelo upravo to nepozivanje na glasovanje.

"Necu vas ni pozivati da glasate jer je sve namjesteno.......", napisala je jedna gledateljica uz screenshot Sonjine objave.

"Užas 🙄 Znala sam da će se ona vratiti, sve je namješteno...", "Ova epizoda emisija napravljena je samo radi ovoga. Sramota. Više ni emisije zabavnog karaktera ne prolaze bez muljaže", "Hehe... Ste vidjeli glasove od Josipe i Damira... Haha.. A uopće nisu danas ni plesali... DO JAJAAA...... eto... Pa recite da nije namješteno.....", tražili su teorije zavjere drugi.

No, bilo je i onih koji su stali u obranu Sonje i Gordana.

"Sonja i Gordan fantastičnii !Sa zavidnom kulturom tijela i plesnom gipkošću!Izvanredni za ovaj šou!Žiri je konačno vratio dio duga!Stvari su opet na svom mjestu! BRAVO!", "Sonja je plesala odlicno! I da je potkupila Rozgom i tatom? Kakve veze ima? Pokazatelj je to kako se i ziri moze vrlo lako potkupiti jer su je do jucer omalovazavali, a cura se ubija iz emisije u emisiju. SonjaGoGo", branili su Sonju fanovi.

Pročitajte više