Glumica iz 50 nijansi sive ostala bez svog zaštitnog znaka, fanovi razočarani

Foto: Gulliver/Getty Images

IAKO se na crvenom tepihu u Hollywoodu pojavila kako bi promovirala novi film "The Peanut Butter Falcon", 29-godišnja Dakota Johnson pozornost medija privukla je jednim drugim detaljem - novim osmijehom. Nakon što je godinama imala prepoznatljiv razmak između prednjih zubi, holivudska težnja za savršenstvom očito je učinila svoje, a reakcije na internetu su prilično burne.

U filmu koji je došla promovirati, Dakota još uvijek ima prepoznatljiv razmak pa je zasigurno riječ o novom zahvatu. Mnogi su primijetili da se na crvenom tepihu smijala puno više nego inače, a reakcije fanova na internetu su urnebesne. Dakotin razmak između zubi značio im je očito puno više nego što je i sama mogla zamisliti.

"Probudila sam se i doznala da Dakota više nema razmak... Idem plakati dok ne zaspem opet", piše jedna obožavateljica na Twitteru. "Je li tugovanje zbog Dakotina razmaka dovoljan razlog za izostanak s posla?" pita se jedna korisnica, a druga zaključuje: "Dakota više nema razmak između zubi i ja više nemam uzore."

Histeriju oko njezina osmijeha prokomentirala je i sama Dakota. "Prvo, iznenađena sam da je to završilo u vijestima. Od trinaeste godine sam imala aparatić za zube koji je bio postavljen iza zubi. Imala sam probleme s vratom pa mi je ortodontica predložila da to skinemo. Čeljust mi se raširila", rekla je Dakota u talk-show Jimmyja Fallona i dodala da je "i ona tužna zbog toga".

"Mnogi od nas u Administraciji Razmaka Među Zubima su šokirani i slomljena srca jer se moramo rastati od Dakote Johnson u svjetlu njezine odluke da popuni razmak između zubi. Ponosni smo što možemo najaviti da tron preuzima Alexa Demie", našalila se korisnica Twittera, pritom misleći na 24-godišnju TV glumicu također poznatu po specifičnom osmijehu.

Dakota se često šalila na račun svoje nesavršenosti, a u intervjuu za Vanity Fair 2017. godine je pokazala i što sve može stati između njezinih zubi. Tako je pred kamerama provukla i kreditnu karticu.

Pročitajte više