Glumica otkrila najodvratnije stvari koje joj je Robbin Williams radio na setu

Screenshot: Youtube

BIOGRAFIJA pokojnog Robina Williamsa koja će biti objavljena u svibnju ove godine baca novo svjetlo na mnogima omiljenog glumca.

Knjiga koju je napisao novinar New York Timesa David Itzkoff uključuje sjećanja na glumca koja je podijelila njegova nekadašnja suradnica glumica Pam Dawber.

Njih dvoje su zajedno glumili u humorističnoj seriji Mork and Mindy gdje je Williams glumio vanzemaljca.

U knjizi se danas 66-godišnja Pam prisjeća kako ju je na setu šlatao i pokazivao joj genitalije.

"Napravio mi je najodvratnije stvari, ali nikad se nisam uvrijedila. Pokazivao mi se, trljao se o mene, šlatao me i pljeskao. Mislim da je to napravio mnogo ljudi, ali bilo je jako zabavno", ispričala je ona.

Čini se da ju je takvo ponašanje prije nasmijavalo nego vrijeđalo, a njihov je odnos opisala kao odnos brata i sestre.

"Imao je u sebi neku magiju. Pogledao bi vas zaigrano, poput psića, a onda bi vas zgrabio za grudi i pobjegao. Nekako mu je to prolazilo. Naposljetku, to su bile sedamdesete", ispričala je ona.

Producent serije Howard Storm tvrdi da ju je Williams šlatao kad bi mu bilo dosadno, te da u tome nije bilo ničeg lascivnog.

"Usred probe bi ju primio za guzu ili za grudi, a onda bismo jednostavno nastavili dalje. Ništa tu nije bilo lascivno, on je jednostavno mislio da je to smiješno. On bi se mogao izvući i s ubojstvom", rekao je on.  

Pročitajte više