Golišava Ana Ivanović u FHM-u: Glasno stenjanje mi daje energiju!

OSVAJAČICA Roland Garrosa i jedna od najljepših tenisačica na svijetu, 21-godišnja Ana Ivanović, snimila je izazovni editorijal te će osvanuti na izdanju britanskog izdanja časopisa FHM za kolovoz. Trenutno prva tenisačica svijeta u velikom je intervjuu opisala kako se nosi sa slavom, koliko joj reket smeta privatnom životu, a ispričala je i u čemu je vic sa stenjanjem na terenu, kojem su tenisačice vrlo sklone i kojim zabavljaju gledatelje. Ako je vjerovati atraktivnoj Srpkinji, fora nije samo u pravilnom disanju - time zazivaju "više sile" kako bi dobile energiju.

"Uvijek želim biti najbolja i dati svoj maksimum, a nekad, kad poptuno izgubim živce, sjetim se da mi je tek dvadeset godina i da imam vremena za sve, pa se ne bih trebala toliko živcirati", kaže Ana Ivanović, ljepotica koja pažnju medija i muškaraca diljem svijeta plijeni atraktivnim izgledom i fantastičnom igrom na terenu. Nakon prvog osvojenog Grand Slama te ispadanja u prvom kolu Wimbeldona, uslijedio je i prvi provokativni editorijal, a za fotografije se pobinuo Don Flood.

Govoreći o vezama, Ana Ivanović kaže kako zbog tenisa nema vremena ni za prijateljstva, a kamoli za ljubav. Putovanja, dobri plasmani i spremnost na treningu važniji su joj, kaže, od izlazaka i spojeva, ali to ne znači da se od dolaska u vrh svjetskog tenisa nije zaljubila. "Igrala sam šest turnira ove godine i sa svim tim putovanjima teško je ostvariti pravu vezu. To je način života na koji jednostavno moraš pristati i pomiriti se s nekim stvarima. ", kaže Ana i dodaje kako je muškarac može osvojiti smislom za humor i plesom, dok uporne frajere koji nešto pokušavaju putem mobitela naziva - napornima.

M.A.
Foto: FHM, Telegraph

Pročitajte više