Goran može samo gledati: Što to Iva i Aleks rade jedna drugoj skrivajući lica?

Foto: Instagram

NAKON sinoćnjeg neočekivanog preokreta u Gospodinu Savršenom u kojem je Goran Jurenec otkrio da se ipak viđa s Hanom Rodić, pobjednica Iva Runjanin i finalistica Aleksandra Mitrović oglasile su se na Instagramu.

Aleks i Iva postale su veoma dobre prijateljice nakon showa te su zajedno otputovale u Tursku gdje se još uvijek nalaze. "Girl power", napisale su ispod zajedničkog selfieja iz Istanbula na kojemu obje imaju osmijeh na licu. 

Prije toga su objavile snimku na kojoj, skrivene rukama, simuliraju poljubac te poslale poruku: "Bar se jedna ljubav rodila..."

Čini se da djevojkama Goranov odabir nije teško pao.

Podsjećamo, u studijskoj emisiji snimljenoj dva mjeseca nakon završetka showa otkriveno je da Iva i Goran nisu ostali zajedno te da se on trenutno viđa s Hanom.

"Moram priznati da je kontakt s Hanom nekako došao i da se polako upoznavamo i da ćemo vidjeti kud će to odvesti", rekao je Jurenec. "Nije mi bila laka odluka", rekao je na Antonijino pitanje zašto onda nije izabrao Hanu odmah.

"Želim vidjeti koliko je opuštenija kad je druga okolina, kad nema borbe među curama", dodao je. "Sviđa mi se, inače ne bismo dalje bili u kontaktu. Kad se vidimo baš nam je lijepo i super se slažemo", nastavio je.

Nakon što su mu cure rekle da se vrtio oko svih, Jurenec je izgubio živce i rekao da ih nije stigao sve upoznati te da nije imao priliku upoznati Hanu u kući, a kad ju je vani vidio shvatio je da nije takva kao u kući.

Pročitajte više