Guy Ritchie u ljubavnoj vezi s bivšim supermodelom Elle Macpherson?

DOK SVI mediji pomno prate ljubavnu vezu pop kraljice Madonne i njezinog "toy boya" Jesusa Luza, bivši suprug 50-godišnje pjevačice, Guy Ritchie, uživa u romantičnim večerama sa supermodelom Elle Macpherson. Novopečeni par je viđen kako oko pola jedan ujutro sa smiješkom na licu odlazi iz restorana u Notting Hillu.

Iako je nakon najbržeg razvoda u povijesti Guy ispao omraženi bivši suprug nakon kojega je Madonna iz mjeseca u mjesec nalazila novog muškarca te se ipak na kraju skrasila sa samo jednim, Guy je bio u njezinoj sjeni i mediji su ga potpuno ignorirali. U svakom slučaju, čini se kako se Guy ugledao na svoju bivšu suprugu, kako je on sam naziva - "ono", pa ju je odlučio zamijeniti seksi manekenkom.

Elle ima dva sina iz dugogodišnje veze s francuskim poduzetnikom

Elle je, baš kao i Guy Ritchie bila u braku. S bivšim suprugom Gillesom Bensimonom, kojega je upoznala tijekom snimanja za modni časopis Elle, bila je četiri godine, dok s dugogodišnjim dečkom, Arpadom Bussonom ima dva sina,  11-godišnjeg Flynna  i trogodišnjeg Cya. S francuskim poduzetnikom se čak i zaručila nakon 7 godina veze, ali sve je završilo tri godine kasnije - prekidom.

Dok bivši suprug uživa, Madonna svakodnevno posjećuje Kabala centar sa svojim novim dečkom, 22-godišnjem brazilskim modelom Jesusom Luzom, a prema zadnjim informacijama, Madonna ne samo da čisti i kuha svom novom dečku, već razmišlja o posvojenju još jednog djeteta, također iz Malavija. Također su se oglasile i bivše Jesusove djevojke koje poručuju Madonni da si nađe nekoga svojih godina.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više