Halle Berry prisjetila se filmske uloge iz 2002. godine: "Brosnan moj Bond zauvijek"

Foto: Press

GLUMICA Halle Berry utjelovila je Bondovu djevojku u filmu Umri drugi dan. Svoje uloge, od koje je prošlo 20 godina, prisjetila se na Instagramu. 

Objavila je videoisječak iz filma te napisala: "Prošlo je 20 godina. Pierce Brosnan je moj Bond zauvijek", napisala je.

Zamalo dobila vlastiti spin-off

Halle je glumila Bondovu djevojku i američku sigurnosnu agenticu Jinx Johnson uz Piercea Brosnana u filmu koji je premijerno prikazan 2002. godine. Producentica Barbara Broccoli htjela je Jinx dati vlastiti spin-off, ali je projekt navodno otkazan nakon što je povučen budžet od 80 milijuna dolara namijenjen za njegovo snimanje.

"Bilo je to jako razočaravajuće. Nitko nije bio spreman uložiti toliki novac u crnu akcijsku zvijezdu. Nisu bili sigurni u njegovu vrijednost", izjavila je Halle za Variety u rujnu 2020. godine.

Berry je bila jako uzbuđena zbog filma

Halle je otkrila i na koji izazov je naišla tijekom snimanja Umri drugi dan. "Dakle, najveći glumački izazov koji sam imala u ovoj sceni je izgledati kao da je voda topla... A zapravo sam se smrzla", rekla je Berry, koja nikad nije krila koliko je bila uzbuđena zbog snimanja filma o Jamesu Bondu.

"Bila sam jako uzbuđena zbog Bonda jer to je legendarna franšiza. To je dio filmske povijesti, stvarno, tako da mi je mnogo značilo biti dio tog serijala. I ova verzija Bondove djevojke je bila vrlo drugačija od svake Bondove djevojke koju sam prije vidjela.

Kad mi je Barbara Broccoli pristupila s ulogom, objasnila je da će to biti nova vrsta Bondove djevojke, što će mi omogućiti da budem aktivnija i u nekom smislu radim s Bondom na novi način. To mi je stvarno bilo uzbudljivo. A uzbudljivo mi je bilo i ponovno snimanje te velike scene s Ursulom Andres koja je postala legendarna", objasnila je Halle Berry u razgovoru za Vanity Fair.

Pročitajte više