Halle Berry zbog osobnih problema i zabrinutosti za kćer zapostavlja posao

HALLE BERRY je preko svog glasnogovornika objavila kako se morala povući iz posla na novom filmu zbog osobnih problema. Jako je zabrinuta za dobrobit svoje kćeri Nahle te se odlučila u potpunosti posvetiti sudskom procesu određivanja djetetovog skrbnika.

Halle Nahlu ima s bivšim dečkom Gabrielom Aubryjem, s kojim je prekinula vezu, a on sada traži skrbništvo nad djevojčicom. Zbog borbe za skrbništvo oskarovka se povukla sa snimanja filma "New Year`s Eve" te će ej zamijeniti Katherine Heigl.

"Bila je prisiljena to napraviti. Krenula je rješavati probleme oko skrbništva. Iako je prvo planirala prekid i dogovor oko djeteta riješiti prijateljski, Audry nije želio surađivati. Zato mora tražiti pravdu na sudu. Ozbiljno je zabrinuta za dobrobit svoje kćeri kada provodi duži period sa svojim ocem i spremna je poduzeti sve korake kako bi je zaštitila. Interes i dobrobit njezine kćeri Halle su uvijek bili prioritet te se ona uvijek, i kada je bila s Gabrielom i nakon prekida, ponašala samo onako kako joj nalaže interes djeteta", piše u priopćenju.

Pročitajte više