Harry nije htio biti u istoj prostoriji s Camillom dok je razgovarao s ocem o raku?

Foto: EPA

PRINC HARRY navodno nije htio biti u istoj prostoriji s kraljicom Camillom kada je razgovarao sa svojim ocem kraljem Charlesom nakon saznanja o njegovoj bolesti, otkrila je za Daily Mail Camillina prijateljica i britanska novinarka Petronella Wyatt.

On je prošlog tjedna doletio iz Kalifornije u London kako bi vidio svog oca na 30 minuta nakon što je monarhu iznenada otkriven rak. Nije tajna da Harry i Camilla imaju problematičan odnos nakon što je vojvoda od Sussexa to otkrio u svojim memoarima Spare.

On je napisao da je njegova maćeha medijima odavala priče o kraljevskoj obitelji kako bi poboljšala svoj imidž.  Također ju je nazvao "opasnom i zlom" i ustvrdio da ga je "žrtvovala" kako bi poboljšala svoju reputaciju.

"William i ja molili smo oca da je ne oženi"

"Imam složene osjećaje oko pomajke koja me nedavno žrtvovala samo za dobar PR", naveo je. Harry je također rekao da su on i njegov brat princ William "molili" svog oca da ne oženi Camillu jer su se bojali da će im postati "zla maćeha".

"Ona je bila treća osoba u braku mojih roditelja, morala je obnoviti svoj imidž. To ju je učinilo opasnom zbog veza koje je kovala unutar britanskog tiska. Zbog veza koje je stvarala, postojala je otvorena spremnost obje strane za razmjenu informacija", objasnio je u jednom intervjuu.

Tri mjeseca nakon objavljivanja knjige jedan pomoćnik je za The Sunday Times ispričao Camillin odgovor na Harryjeve tvrdnje, rekavši da je samo "kolutala očima". Njena bliska prijateljica Fione Shelbourne također je izjavila za britanski tisak da Camilli jako smeta odnos s Harryjem.

Pročitajte više