Heidi Klum pokazala bradavice na Instagramu, fotka posvađala pratitelje

Foto: Instagram

NAKON što je dio godišnjeg odmora provela i u Hrvatskoj, Heidi Klum s novopečenim suprugom Tomom Kaulitzom uživa u susjednoj Italiji. A da nije zaboravila ni na svoje fanove dokaz su fotke i snimke koje objavljuje na društvenim mrežama. 

Jedna je fotka osobito privukla pozornost. Radi se o selfiju za koji manekenka pozira omotana ručnikom koji je spustila dovoljno da joj iz njega provire bradavice. 

Fotka je izazvala burnu raspravu među njenim pratiteljima. Dok su jedni bili oduševljeni i pisali joj komplimente, drugi su tvrdili da se ne ponaša primjereno s obzirom na svoje godine. 

"Sve što vidim je kriza srednjih godina", "Nisi samo žena, već i majka s djecom tinejdžerima. Jasno je da imaš sjajno tijelo, ali moraš li to svima pokazivati?", "Ni jedna žena ne mora stalno biti polugola ako kod kuće ima četvero djece u pubertetu", prozvali su je neki. 

"Zamisli da te uznemire bradavice? Kakva prostota! Smirite se više i prestanite praviti cirkus od ženskih tijela", "Alarm za bradavice: obožavamo žene koje imaju samopouzdanja", "Bože, moj, čemu takvi komentari. Ovdje možete vidjeti prekrasne grudi", branili su je drugi. 

46-godišnja Heidi je nedavno otkrila da se još u veljači ove godine udala za 17-godina mlađeg dečka Toma

Par je privukao medijsku pažnju zbog razlike u godinama, no Heidi ističe kako s tim nema problema.

"Moj dečko je puno godina mlađi od mene, ali nije me briga. Mislim da morate samo živjeti sretan život i ne brinuti o tome što ljudi misle, jer će vam brige stvoriti samo nepotrebne bore. Tom me čini sretnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u prijašnjim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno", rekla je lani za InStyle nakon što ju je Tom zaprosio.

Pročitajte više