Hrvoje Rupčić: Zrinka je moja srodna duša koju nađeš jednom u životu

DA PRAVA ljubav preskače sve prepreke, dokazali su glumica Zrinka Cvitešić i glazbenik Hrvoje Rupčić. Prvi poljubac u javnosti pao je u Hrvatskom narodnom kazalištu na premijeri predstave "Dantonova smrt", u kojoj Zrinka igra jednu od uloga.

Zabranjena avantura sada je i službeno "ljubav koja se dogodi jednom u životu". Naime, u prvoj i, kako je naglasio, posljednjoj izjavi na ovu temu, Rupčić je za časopis Story rekao: "Za osobu koja se pojavila u mom životu i koju se krivi za moj svršetak braka vjerujem da je moja srodna duša koju čovjek nađe jednom u životu, ako ima sreće."

"Ako nečije postupke treba suditi, onda su to jedino i isključivo moji"

"To nisam želio, niti mogu negirati, niti ignorirati", nadodao je i nastavio braniti svoju Zrinku, ističući kako mlada glumica za ništa nije kriva budući da je ona bila slobodna. "Ako nečije postupke treba suditi, onda su to jedino i isključivo moji. Jer ja sam taj koji je bio u braku i koji je imao obaveze koje brak sa sobom nosi", naglašavao je Rupčić.

Budući da više ne živi sa suprugom Tinom i da je njegov brak sada u završnoj fazi, ovim putem je želio i njoj zahvaliti što je ostala dostojanstvena u svojim medijskim istupima iako je, s obzirom kako ju je povrijedio, mogla i drugačije reagirati.

Izgleda da se ova "moderna bajka", kako ju je glazbenik nazvao, ipak bliži svojem kraju, za neke sretnom, za druge ne. Hrvoje je iznad svega želio naglasiti kako je ovo što je sada našao vrjednije od svega što mu se dogodilo u životu osim njegove djece, koja će mu zauvijek ostati najdragocjenije blago.

I.M.L.
Screenshot: Story

Pročitajte više