Hvalisava Nikol Bulat: Dopisivala sam se s Ćorlukom i Mandžukićem

BIVŠA Feminnemka još uvijek ne odustaje od blaćenja bivših kolegica Pamele Ramljak i Nede Parmać. Nikol Bulat se, naime, u intervjuu za Red Carpet po tko zna koji put požalila na bivše kolegice iz Feminnema koje su je "sustavno maltretirale".

"Konstantno su pravile scene oko toga je li mi kosa par centimetara duža ili kraća"

"Konstantno su pravile scene oko toga je li mi kosa par centimetara duža ili kraća, svijetlija ili tamnija. Za mene su to gluposti i to mi je postalo nesnošljivo slušati i otad je situacija u bendu bila sve gora", požalila se Nikol koja se zatim i pohvalila svojim poznanstvom s nekim našim nogometašima.

"S vremena na vrijeme imam priliku upoznati nekog nogometaša. Prije nekoliko godina sam se jedno vrijeme čula s Vedranom Ćorlukom. Upoznali smo se vani, zamolio me da popijem piće s njim i rekla sam zašto ne. Duža kosica i taj njegov izgled mi je bilo privlačno", hvalila se pjevačica koja je dopisivanje s Ćorlukom prekinula kad je on otišao izvan države igrati nogomet.

"Zbog njegovog bahatog karaktera s Mandžukićem sam se uspjela posvađati prije prve kave"

"Jako je fin momak i mislim sve najbolje o njemu", priznala je Nikol koja se zatim pohvalila i s druženjem s Marijem Mandžukićem. "On izgleda dosta agresivno, baš je moj tip, ali međutim baš zbog tog njegovog bahatog karaktera i bahatosti kojom zrači, a i zbog toga što sam ja jak karakter, uspjeli smo se posvađati prije nego što smo popili i prvu kavu, tako da je i to palo u vodu", otkrila je 21-godišnja Šibenčanka.

Prema njenom mišljenju Milan Bandić je jedan od najzgodnijih Hrvata, a i čula je da traži novu glasnogovornicu pa se već ponudila da na mjesto Ive Mie Erak dođe baš ona. Iako je često punila medijske stupce razuzdanim noćnim provodima, prekidima i novim vezama, Nicol tvrdi da joj je glavni cilj glazba i da se ne želi povezivati s takvim "prljavim vešom".

Za kraj i nakon što je još malo pljuvala po Feminnemkama, Nicol je progovorila o seksu. "Obožavam seks, a najdraže poze nemam, sve ide, sve daj", tvrdi Nikol Bulat.

Pročitajte više