Ibra je prije Helene bio zaručen s mladom studenticom Mijom. Evo tko je ona

Foto: Profimedia

JEDAN od najpoznatijih nogometaša današnjice Zlatan Ibrahimović već je godinama u skladnoj vezi s 11 godina starijom partnericom Helenom Seger. Par ima dva sina, Maximiliana i Vincenta, ali nisu u braku, a Ibra je nedavno u intervjuu s Piersom Morganom otkrio i zašto.

"Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina", rekao je Ibrahimović. "Rekao sam joj: 'Poslije 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom.' Rekla je kako ne mora biti u braku sa mnom kako bi bila sa mnom. Ona je jaka, vrlo jaka", dodao je Zlatan.

Iako je Helenu upoznao vrlo mlad, u 21. godini, prije nje bio je zaljubljen u jednu djevojku koju je čak i zaprosio. Naime, oko dvije godine je bio u vezi s Mijom Olhage, piše Sportsport. Mia je bila konobarica s kojom se upoznao tijekom priprema na Cipru kada je bio igrač Malmea.

Ibra otkrio zašto su prekinuli

Magnus Gertten pisao je biografiju o nogometašu, ali ovu ženu u tekstu nigdje nije spominjao. ''Rekao mi je i stvari koje ne mogu citirati iz poštovanja prema njoj'', rekao je Magnus. Mia je jednom progovorila o Ibrahimoviću i otkrila kako su se upoznali kada je ona konobarila.

''Bio je vrlo stidljiv i cijeli dan je sjedio u kafiću kako bi mi pravio društvo. Nisam ni znala tko je on nego mi se svidio kao osoba'', ispričala je Mia jednom prilikom. Mia i Zlatan su se zaručili 2001. godine u Göteborgu, a zatim su živjeli zajedno u Nizozemskoj nakon njegovog transfera u Ajax.

Međutim, uskoro su prekinuli. Zlatan je samo jednom govorio o Miji, a rekao je da je bila plavuša koja je studirala web dizajn te da je plakala kad je otišao. "Zaruke sam raskinuo jer je djevojka zamislila da se moraš oženiti u roku od godinu dana", kazao je Ibra prije nekoliko godina.

Pročitajte više