Ide li glupost dalje od ovoga?

SVJESNI činjenice da vas već dugo nismo razveselili člankom specifične tematike koja je toliko loša da zatvara puni krug i postaje dobra, s ponosom vam predstavljamo vodič za wannabe black metalce.

U tvrdnji da manjak godina i višak vremena rezultiraju glupošću ponovo smo se uvjerili na primjeru onog što ne možemo nazvati nikako drugačije nego sukus trash metala.

Doduše, pri tome ne govorimo o trash metalu kao vrsti glazbe čiji su predstavnici Slayer i Metallica (barem neki albumi), nego kao o beskrajno blesavom životnom uvjerenju da je baš cool oblačiti se u crno, nositi loša nacrtana sotonistička obilježja i kilograme šminke i umjetne krvi na licu, mahati srednjovjekovnim sjekirama u šumi ili jednostavno klečati pred improviziranim sotonističkim oltarom u dnevnoj sobi svojih roditelja.

Iako stariji posjetitelji Indexa zasigurno znaju ime news grupe na kojoj smo saznali za postojanje galerija fotografija ovih naizgled običnih tinejdžera, iz objektivnih razloga to ime više ne spominjemo.

Iako će neki reći da se o ukusima ne raspravlja i da tinejdžerima treba pustiti da rade što hoće kako bi izrazili same sebe, mi ćemo ipak političko nekorektno zaključiti da su neke stvari ipak preglupe da bi prošle bez kazne u obliku salvi smijeha.

Jedino loše što vam se može dogoditi nakon čitanja (i gledanja) ovog članka jest da vam se po noći ukaže Belzebub osobno i kazni vas paklenim mukama zbog ismijavanja njegovih sluga. U tom slučaju, uputite ga na ovaj i ovaj link, pa neka i sam vidi da se nije naročito inteligentno ponio pri odabiru svojih sluga.

I za kraj samo da napomenemo da ni nama nije jasno što je točno htio poručiti onaj mali s izraelskom zastavom, ali neka ga. Dok je takve mladeži, postoji i nada za one koji sumnjaju u Darwina.

N.B.

Pročitajte više