Idemo po dućanima: Blagdanska Bajadera je hit, evo što smo još pronašli

Foto: Index

NA INDEX RECEPTIMA nastavljamo svakodnevno ići po dućanima u potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima koji se mogu pronaći kod nas, ali i inozemstvu.

Ovog tjedna za oko nam je zapela Nutella s više kakaa koja se već otprilike godinu dana može kupiti na internetskim trgovinama za prehranu, ali ne i u Hrvatskoj. Iz Nutelle još uvijek nisu najavili dolazak ove verzije najpopularnijeg namaza na svijetu u naše dućane, ali jedva čekamo probati verziju s više kakaa.

Neke klasike vrijedno je spomenuti, pa smo se ovoga tjedna sjetili Runolist i Trijumf čokolada koje su po vašim reakcijama još uvijek popularne, ali dosta vas misli da okusom nisu onako dobre kao prije. 

Najviše reakcija ovog tjedna odnijela je Bajadera u blagdanskom pakiranju s Orašarom. Pa smo uvjereni da bi ovo prilično jedinstveno i prigodno pakiranje zbilja moglo biti dobar poklon za nadolazeće blagdane.

Zanimljiva novost za sve ljubitelje slanog su štapići punjeni kikirikijem s čilijem. Pronašli smo ih u Super Konzumu za 2.79 kuna.

Sensation s okusom dunje i kruške bit će super onima kojima su dosadile one s okusom limete i bazge.

Nestleov Lion već svi znaju, a u Mulleru smo našli i ovaj u blond verziji.

Jaffa keks punjen narančom već neko vrijeme možete pronaći u većini dućana u Hrvatskoj.

Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.

Index Recepti

Pročitajte više