"Seksala sam se dvaput dnevno, moj dečko je bio jako iznenađen"

Foto: 123RF

"KAO 43-GODIŠNJA razvedena majka troje djece konačno sam u trenutku svog života u kojem uživam u seksu, čak i ako za njega nemam puno vremena. Kad mi je prijateljica postavila izazov da se pokušam seksati dva puta dnevno tjedan dana, bila sam zaintrigirana. Jedini period u mom životu u kojem sam se seksala više od jednom u danu bilo je kad sam pokušavala zatrudnjeti, a seks mi je bio samo sredstvo do cilja. Moj dečko Mario i ja obično smo se seksali tri do četiri puta tjedno pa bi ovo bilo značajno povećanje. Odlučila sam ne reći mu za izazov, nego se samo baciti na posao", napisala je jedna žena u seks-dnevniku koji je objavio Woman's Health.

Ponedjeljak

"Djeca su kod bivšeg muža pa je Mario prespavao kod mene. Spremali smo se za posao kad sam ga odlučila iznenaditi pod tušem. Pomogla sam mu da se nasapuna. Nikad ovo nismo radili, iako sam htjela. Bilo je sklisko i teško manevrirati, izgleda lakše u filmovima, no bio je to odličan početak dana.

Kasnije te večeri Mario i ja išli smo na predstavu. Kazalište je bilo mračno pa sam tijekom drugog čina rukom prešla preko njegovog međunožja. Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali iskrali smo se i otišli u WC, gdje smo se poseksali. Bio je to još jedan prvi put za mene, prilično zastrašujući. Pratila sam Mariov tempo, moleći se da nas ne ulove. Brzo smo završili i vratili se na naša sjedala. Pobjegli smo tijekom bisa, osjećajući se kao da su nas ulovili u nečem zločestom", opisala je.

Utorak

"Probudila sam se sama od sebe, a nakon jučerašnjih aktivnosti nisam baš razmišljala o seksu. Pokušala sam masturbirati, no vagina me boljela. Mario je došao na večeru i pogledali smo film. Malo smo se zezali na kauču te poseksali u spavaćoj sobi. Koristili smo dosta lubrikanta pa me srećom nije boljelo", zapisala je o drugom danu izazova.

Srijeda

"Odlučila sam probuditi Marija oralnim seksom. To nije nešto što inače radim, no uživala sam u ovoj novopronađenoj strani sebe. Kako je on otišao na posao, a djeca su opet bila kod mene, nisam znala kako ugurati drugi seks u taj dan. Tad sam se sjetila FaceTimea. Mislim da je Mario bio malo šokiran što opet iniciram seks, no definitivno je bio za to. Kasnije te večeri počela sam se brinuti oduzimam li mu šansu da 'bude muškarac' time što stalno iniciram seks. Zadnja stvar koju bih htjela jest da misli da me ne zavodi jer on zaista voli biti taj koji inicira", napisala je.

Četvrtak

"Kad su djeca otišla u školu, masturbirala sam vibratorom, nije mi trebalo dugo da svršim. Moram priznati da, što se više seksam, više želim seks, pa sam se jako veselila što ću opet vidjeti Marija. Pokušala sam ga nazvati za jednu rundu telefonskog seksa, no nije se javio jer je bio na večeri. Razmišljala sam o ponovnoj masturbaciji, no bila sam preumorna. Ugurati dva seksa u dan nije lako, pogotovo kad mi nema partnera", požalila se.

Petak

"Mario me iznenadio tako što je odmah iz zračne luke došao u moj ured. Rekao mi je da je zbog 'naše posebne telefonske konferencije' stalno mislio o meni i želio me odmah vidjeti. Zaključala sam vrata ureda i dopustila mu da me poševi iznad radnog stola. S obzirom na to da je moj ured udaljen hodnikom od ostalih, a svi su tad bili na ručku, šanse da nas ulove bile su male. Te večeri poslala sam Mariju poruku da dođe kod mene, a on me pitao što se događa. Rekla sam mu za izazov i bilo mu je smiješno, shvatio je zašto sam bila posebno napaljena posljednjih dana. On je prilično opušten pa je pristao nastaviti izazov. Došao je kod mene, tiho smo se poseksali i nisam svršila, što nije baš uobičajeno. Mislim da me spriječilo to što su djeca bila u kući i to što sam se osjećala izmoreno. Počela sam se bojati da kvaliteta pati zbog kvantitete", napisala je.

Subota

"Iako nam je oboma bilo pomalo dosta, Mario je odlučio pomoći mi da završim izazov pa smo se poseksali putem FaceTimea. Radili smo to i prije izazova, a u početku je bilo malo zastrašujuće, no sad smo našli rutinu koja pali kod nas. Govorila bih mu što si radim i pokazala mu, a on je radio isto. Te večeri navratila sam kod Marija na drugu rundu, no stvari nisu bile tako dobre. Pokušali smo se seksati uz puno lubrikanta, no boljelo me. Čak je i Mario, prvi put u pet mjeseci otkako smo zajedno, imao problema s erekcijom. Puno seksa više se nije činilo tako dobro kao na početku", požalila se.

Nedjelja

"Zbog obveze da završim izazov započela sam dan s vibratorom. Nije bilo zabavno kao inače, seks mi se počeo činiti kao obveza umjesto užitka. Kasnije tog dana Mario i ja smo naručili dostavu i gledali Netflix. Iako smo oboje voljeli seks, bilo je lijepo malo se družiti. Iako smo te večeri odlučili preskočiti seks, kad smo legli, počeo mi je ljubiti vrat i prije nego što sam se snašla, odjeća je letjela s nas. Mislim da je dva seksa dnevno ipak previše za mene. Ne smijete imati previše nečeg što je dobro, a ono što smo Mario i ja shvatili je da nam je iščekivanje seksa ponekad zabavnije od samog čina", zaključila je autorica seks-dnevnika.

Pročitajte više