Imamo novu zabavnjačku caricu: Sve se vrti oko Višnje Pevec!

GODINE poslovnih uspjeha koji su se događali u medijskoj sjeni postale su prošlost za Višnju Pevec, novootkrivenu "kraljicu zabavne glazbe" za koju mediji na 12. Hrvatskom radijskom festivalu pokazuju nevjerojatan interes. "Ti si sve što meni treba", pjesma koju u večeri zabavne glazbe izvodi sa Zvonom Bohemom, u Opatiji je prešla okvire hita i postala evergreen, a najzanimljivije novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni sa strpljenjem, pa i entuzijazmom, podnosi intervjue, snimanja i probe.

Višnja Pevec pametno je od sebe napravila hodajuću reklamu - svaki spomen njezinog imena, a u Opatiji se spomene valjda dvadeset puta u minuti, asocira na  uspješnu tvrtku koju zajedno sa suprugom vodi već godinama.

Ipak, popularna "Višnja P. (how much there is to see)" radije govori o glazbi nego o svom "pravom poslu", a Indexu, iz jedinstvene pozicije uspješne poslovne žene i sve popularije pjevačice zabavne glazbe, otkriva razlike između dva svijeta u kojima pliva kao riba u vodi.

"Da, ušla sam u jedan drugi svijet, za mene do nedavno potpuno nepoznat. Ne žalim se, to sam htjela i uživam u svemu", rekla nam je Višnja Pevec koja u Opatiji marljivo vježba za svoj prvi javni nastup. "Ti si sve što meni treba" na opatijskoj Ljetnoj pozornici će premijerno izvesti sa Zvonom Bohemom, koji je u središtu pažnje (?) posljednji put bio zahvaljujući suradnji s još jednim uspješnim poslovnjakom, Igorom Štimcem i pjesmi "Mare i Kate".

Pjevati je ipak lakše nego voditi veliku tvrtku

Višnja nam je ekskluzivno otkrila kako duet s Bohemom nije posljednje što ćemo čuti od nje - snimila je još dvije pjesme, a u planu je, doznajemo, i cijeli album. Na to su se, kaže, odlučili zbog velikog odjeka kojeg je doživjelo njezino "petljanje u glazbu". Ponude za nastupe i gostovanja, naime, dolaze sa svih strana, a novopečena pjevačica zbog lakih nota nema namjeru zanemariti poslovno carstvo. Njezina tajna uspjeha i formula zahvaljujući kojoj uspješno balansira na dvije strane ujedno je i efektni završetak priče o jednoj od najvećih zvijezda 12. HRF-a: "Prije svega, imam puno energije. Osoba sam koja malo odmara, puno radi i kreće se. Tako punim baterije. Uz toliko posla sad ga imam još više, ali to su zapravo slatki poslovi. Slikanja, šminkanja, slikanja - sve je to puno jednostavnije od onoga što inače radim".

Pročitajte više