Tulum i prvi zubi: Mirela Rupić kćer Lanu dovela u "grotlo paparazza"

IAKO se Opatijom, u kojoj će danas i službeno početi 12. Hrvatski radijski festival, već motaju estradne zvijezde koje će nastupiti u jednoj od finalnih večeri, biserom Jadrana šetkaju i zvjezdice koji su veliku koncentraciju novinara odlučili okrenuti u svoju korist. Kraljica takvih, Šibenčanka Mirela Rupić, nije mogla odoljeti bljeskalicama pa se zaputila u Opatiju i jednogodišnju kćer Lanu Lourdes odvela na koncert Luke Nižetića, ali djevojčica nije uživala u glazbi, već u neprestanom bljeskanju fotoaparata kojeg podnosi zapravo otkad se i rodila.

Kako bi hrvatskoj javnosti dala do znanja što se novog događa u njezinom životu, Mirela Rupić u kasnim je noćnim satima jednogodišnju kćer odvela na opatijsku Ljetnu pozornicu, na kojoj su nastupili Luka Nižetić i Danijela Martinović. Interes domaćih novinara, ali i medija s prostora cijelog Balkana, za bivšu ljubavnicu Gorana Višnjića ne jenjava, isto kao što ne jenjava i njezina želja za eksponiranjem, koja u Opatiji nailazi na dvojake komentare.

Dok jedni smatraju da "žena ima pravo raditi što hoće i gdje hoće", drugi u njezinom dolasku u Opatiju, u koju su se preselili estrada i mediji, vide neutaživu želju za eksponiranjem u medijima zbog čega najviše pati jednogodišnje dijete. "Napadate me, a optužujete da dijete dajem u medije", rekla nam je, odbivši nam odgovoriti na pitanje o favoritima u finalu Radijskog festivala. Mirela će, doznajemo, u Opatiji boraviti sva četiri estradna dana, ali ne na trošak organizatora, koji s njezinim dolaskom nemaju apsolutno ništa.

Dosta o Mireli, čega ima na Radijskom?

Veliki koncerti Danijele Martinović i Luke Nižetića otvorili su 12. HRF koji će u narednim danima ugostiti neka od najpoznatijih imena domaće estradne scene, ali i druge osobe iz javnog života. U Opatiju je već stigla i Neda Ukraden, koja nastupa u večeri zabavne glazbe, a na Lungo maru zapazili smo i rukometaša Vladu Šolu, Kemala Montena i druga lica s naslovnica. S obzirom da u Opatiju još uvijek nisu stigle glavne zvijezde - Nina Morić i Severina, tračevi se još uvijek vrte oko Mirele Rupić, a Opatija očekuje zvijezde s njihovim ovogodišnjim ljetnim hitovima i potencijalnim tračevima koji ih, htjeli oni to ili ne, vjerno prate u stopu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara