Index doznaje: Nova Feminnemka je Nika Antolos

NAKON burnog odlaska Nikol Bulat iz skupine Feminnem, Neda Parmać i Pamela Ramljak navodno su dobile novu članicu - Niku Antolos. Iako Neda i Pamela ne žele komentirati te navode, baš kao ni RTL, doznajemo da je treća Feminnemka Riječanka Nika. Za one koji ne znaju, Nika je sudjelovala u glazbenom showu RTL-a "Hrvatska traži zvijezdu" te je došla do prvih 17 natjecatelja koji su imali priliku svoje glazbene sposobnosti prikazati pred publikom i pred tročlanim žirijem.

Nika se u show HTZ prijavila jer želi stvarati glazbu, a ako uz to može i zaraditi, priznaje da je to idealan posao za nju

Iako je ispala u prvom krugu, čini se kako se Niki sudjelovanje u showu svakako isplatilo kad su je navodno zamijetile Feminnemke i odlučile je pozvati u svoju skupinu. Riječanka Nika Antolos rođena je 1989. godine, a kako kaže, muzički talent je naslijedila od bake. Počela je pjevati kod kuće uz pjesme popularne Tajči, nakon toga u školskom zboru, u dnevnom boravku i pod tušem.

Nika od glazbe sluša sve osim heavy metala, punka i narodnjaka, a u show HTZ se prijavila jer želi stvarati glazbu, a ako uz to može zaraditi - to je idealan posao za nju. Ne sumnjamo da će se Nika odlično snaći u ulozi nove Feminnemke, naravno ako se uspostavi da su glasine o njezinom potpisivanju ugovora s Feminnemkama istinite, kao ni činjenica da će je Neda i Pamela vrlo brzo prihvatiti kao svoju.

Pročitajte više