Index vas nagrađuje novim albumom Luke Nižetića "Na tren i zauvijek"

POD IMENOM "Na tren i zauvijek' Luka nam donosi 12 svježih, pitkih, nabijenih ljubavnom tematikom, hitoidnih pop-rock skladbi. Javnosti su već predstavljene skladbe "Zapleši sa mnom" koja mu je donijela prvu nagradu glazbenih urednika na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu, te aktualni singl "Na tren i zauvijek" trenutni no. 3 nacionalne top liste HrTop20.

Najavljujući album moraju se spomenuti renomirana glazbena imena koja su radila na njemu. Od producenata i aranžera tu su Nikša Bratoš, Dino Šukalo i Đani Pervan, dok su svoj autorski potpis ostavili Dino Šaran, Neno Belan, Arsen Dedić, Saša Lošić i Bruno Urlić. Nakon klape Nostalgija i Lane Jurčević, Luka je na ovom albumu zabilježio  neočekivanu suradnju  s velikom damom hrvatske glazbe Radojkom Šverko.

Svoja dosadašnja dva albuma Luka opisuje više kao kompilacijskim uratcima dok  "Na tren i zauvijek" doživljava svojim prvim u potpunosti cjelovitim i kompletnim albumom.

Prije nego što publika i kritika kažu svoje, u nastavku izdvajamo razmišljanja i komentare osoba koje su zaslužne  što ovaj album već sada proglašavaju Lukinim najboljim izdanjem.

Dino Šaran: ".....OK dečko, zna što hoće i dobar je momak....on je više šarmer pjevač nego tehničar i to je ono što i meni odgovara ko' autoru tako da smo se po toj liniji našli...."

Nikša Bratoš: "....vidi se na njemu da njega veseli to što radi, on to radi s ljubavlju, on voli to....meni je u glavi generalno bilo da je Luka Nižetić osoba koja treba ljudima popraviti raspoloženje.....neka zadrži to što ima, a to je baš jedna fina velika količina entuzijazma, vjere u ono što radi, fine neke pozitivne energije koju nosi i on i ljudi oko njega, da to zadrži što duži niz godina to je ono što recimo i meni i ljudima koji smo duže u ovom poslu vraća na neki način vjeru u glazbu i u dakle taj neki posao kojim se bavimo...."

Arsen Dedić: ".......uvažavam Luku kako to radi, on je vrlo pregnantan, on radi to pošteno i stvarno se bori za tu svoju poziciju i kao pjevač i dobar plesač, vrlo je predan tome što radi....ne volim folirante, ne volim varalice koji on nije...Belan je učinio jednu stvar u kojoj on apsolutno imponira, možemo to mislim sa ponosom  potpisati svi zajedno i Luka i Neno i ja....meni je drago kad se pojavi netko nov koji je dobar, čim je više boljih bit će nam svima bolje....ja se samo naježim koliko se gomilaju mase nedarovitih koji su toliko zahtjevni i ima više sada vokalnih umjetnika nego civila i to mi je već malo preko nosa ali Luka je ipak nešto drugo po svemu......"

Bruno Urlić: "......Luka je bez obzira na svoje mlade godine izuzetan profesionalac i veliki zaljubljenik muzike što jako volim i u  čestim razgovorima smo skužili da slušamo dosta iste muzike i da dijelimo sličan senzibilitet....."

Radojka Šverko: ".......odlučila sam se na tu suradnju iz jednog jednostavnog razloga što je dečko dobar, sladak je, najrađe bi ga posvojila i zrači jednom vedrinom....strašno mi je drago jer se on uistinu veselio ko' malo djete pa nema večeg komplimenta bez obzira kako će taj naš uradak korespondirati u javnosti....vjerujem da će Luka u tom poslu ustrajati jer nosi jednu stvarno prekrasnu karizmu...."

Saša Lošić: "....bio je samo jedan uvjet kada sam pričao sa Lukom a to je da napravim pjesmu koja će biti na dalmatinskom narječju odnosno jeziku tako da mi je to bio izazov više.....vi ne znate koliko to meni znači da uopće mogu biti dio dalmatinske pop kulture, to mi je draže nego da sam napunio stadion....Luka je nadgradio pjesmu, dao je nešto svoje, novo i uzbudljivo...mislim da on ima neki svoj put, baš se fokusirao na svoju karijeru i da zna precizno izabrati stvari koje želi, mislim da je to slijedeća velika i zanimljiva stvar u ovom regionu....." 

Index daruje deset najsretnijih čitatelja

"Ovaj album je slijed Lukinog glazbenog sazrijevanja, jedna stepenica više u njegovom glazbenom opusu. U svakom slučaju svježije, energičnije, uz dominantne gitarske linije, te vokalna višeglasja, garantirano pravi mainstream album koji trenutno nedostaje na domaćoj glazbenoj sceni", rekla je Ema Gušavac, Lukina menadžerica. Osim što će od danas obožavatelji Lukine glazbe moći uživati u najnovijim skladbama, Luka Nižetić uskoro pokreće novu službenu stranicu , a njegov blog doživjet će uskoro veliki redizajn. 

Index i Luka Nižetić deset sretnih posjetitelja nagrađu sa albumom "Na tren i zauvijek", dugoočekivani studijski uradak ovog mladog glazbenika. Sve što morate napraviti je poslati mail sa nazivom "Na tren i zauvijek" na adresu , te ne zaboraviti navesti svoje podatke (ime, prezime, adresa, grad, broj telefona). Nepotpune mailove nećemo uzeti u obzir.

Svi posjetitelji koji sudjeluju u ovoj nagradnoj igri ulaze u završni krug izvlačenja u kojem će najsretniji posjetitelj osvojiti mobitel SE W350i s albumom "Na tren i zauvijek" kojim T-Mobile nastavlja svojim korisnicima pružati jedinstveni doživljaj spajanja mobilne tehnologije i glazbe.

L.V.
Foto: Index

Pročitajte više