Indiana Jones dolazi u Piranhu na R´n´B Confusion powered by Index.hr!

NAJVEĆI pustolov kojeg pamtimo vraća se u velikom stilu na kino platna cijeloga svijeta 22. svibnja u filmu "Indiana Jones i Kraljevstvo Kristalne Lubanje". U četvrtom nastavku ove avanture Indiana Jones daje se u potragu za jednim od najspektakularnijih arheoloških otkrića u povijesti – kristalnom lubanjom Akatora, legendarnog objekta fascinacije, praznovjerja i straha, sakrivenoj duboko u najudaljenijim dijelovima Perua.

Na nastavak pustolovina Indiane Jonesa čekali smo čak 19 godina. Ekipa filma je provjerena i nenadmašna, a redatelj Steven Spielberg i scenarist George Lucas uposlili su jednog i jedinog Indianu Jonesa - Harisona Forda. Mladog buntovnika Mutta, koji Indianu uvlači u priču o kristalnoj lubanji tumači mladi holivudski glumac Shia LaBeouf, a članicu elitne ruske vojne postrojbe koja lubanju želi iskoristiti u pokušaju zavladavanja svijetom tumači novopečena majka Cate Blanchett.

U sklopu Indexa možete pogledati najnoviji trailer filma "Indiana Jones i Kraljevstvo Kristalne Lubanje", a najsretnije avanturiste koji nam pošalju svoje podatke vodimo na premijernu projekciju u srijedu na četvrtak 22. svibnja u 00.01 sati u Cinestar u zagrebačkom Avenue Mallu! Avantura ne završava s krajem filma, zapravo tada tek počinje! U srijedu ,21. svibnja, pustolovina se nastavlja u r'n'b ritmu na službenom Indiana Jones partyju u klubu Piranha, a ekipa R'n'B Confusiona vam priprema avanturu koja se ne propušta!

Uz veliko otvorenje ljetne terase kluba Piranhe uživajte uz rezident Dj-eve Olija Dobollija i Zrnu, a svi koji navuku svoje modne kapice, šešire i šilterice u duhu Indiane Jones će biti počašćeni besplatnim ulazom i pićem dobrodošlice. Na ulazu u Piranhu dočekati će vas Harley Davidson i prekrasne Indiana Jones hostese koje će se pobrinuti za nezaboravnu avanturu u sklopu Shoe Be Do R'n'B Confusion powered by Index.hr.

Pročitajte više